Stravos
Image default
Dienstverlening

Een cottage naambord of emaille huisnummer online bestellen

Naambordkopen.nl is een leuke winkel om een nieuw naambordje met huisnummer voor bij de voordeur te bestellen. Heeft u een eigen atelier, praktijk of winkeltje aan huis? In de naambordkopen.nl-collectie zitten prachtige bedrijfsuithangborden.   

Laten we beginnen met het uithangbord. Het naambordkopen.nl-team heeft ze ingedeeld in de categorieën:

-ambachtelijke uithangborden;
-bedrijfsuithangborden.

Die eerste serie bestaat zowel uit enkele als meerdere borden die onder elkaar hangen. Zo’n laatste model is handig als u veel informatie kwijt wilt zoals de voornamen van alle familieleden en misschien ook wel de huisdieren. De bedrijfsuithangborden worden op de site omschreven als “ (…) nostalgische en ambachtelijke uithangborden gemaakt met tekst of uw eigen logo (…)”. De platen zijn gemaakt van ijzer. Ze worden verzinkt en vervolgens voorzien van een laag poedercoating. Bedrijfsuithangborden verkoopt naambordkopen.nl in boerengroen en zwart. Heeft u een andere kleur in gedachten? Tegen een kleine meerprijs krijgt u het bord in uw favoriete tint. Voor het bedrijfslogo is genoeg ruimte; het zijn grote borden.

Bekijk alle verschillende naamborden en huisnummers op de website

Het aanbod bestaat naast uithangborden uit platen van materialen als email, hout, glaslook, glas, kunststof, leisteen, marmer, messing, perspex, plexiglas en RVS. Vergeet vooral ook niet de serie verlichte naamborden en een met de hand gegoten cottage naambord te bekijken. De huisnummers op naambordkopen.nl zijn opgedeeld in ontwerpen van leisteen, email, RVS, messing en kunststof.

Komt u er in uw eentje niet uit. Bijvoorbeeld omdat u niet kunt kiezen tussen een paar naamborden, of omdat u niet zeker weet of een bepaalde plaat wel bij uw woning past? Neemt u gerust contact op met de klantenservice van naambordkopen.nl. Dat kan op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 18.00 uur. Op vrijdag tussen 13.30 en 18.00 uur en ’s zaterdags van 09.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0251 – 24 13 64. Het emailadres is info@ naambordkopen.nl. Wilt u langskomen bij naambordkopen.nl aan de Kerkweg 74 in Heemskerk? U bent van harte welkom nadat u een afspraak heeft gemaakt.

 

https://naambordkopen.nl/