Stravos
Image default
Dieren

top 3 uitstapjes met de hond

Het is een van de leukste dingen om te doen met de hond, het maken van uitstapjes! De blijdschap straalt vaak van de hond af. De hond kan heerlijk losgaan en al zijn/haar energie kwijt, en het is voor jezelf ook hartstikke lekker om eens ergens anders te lopen met de hond. In deze blog vind je de top drie uitstapjes om te maken met de hond. Hierdoor kan je altijd heerlijk samen een dagje weg.

 

Het eerste uitstapje dat wij aanraden is om heerlijk samen te uitwaaien op het strand. Het strand brengt vele voordelen mee voor u en uw hond. Het grote voordeel van het strand is dat het een enorme ruimte met zich meebrengt, ook is het strand enorm geschikt omdat de hond hier heerlijk kan zwemmen. Let wel op dat het niet handig is om op extreem warme dagen te gaan. Het is hiervoor vaak dan te druk op het strand. Een extra tip: er zijn speciale stranden voor honden, waar de hond ook veel in contact komt met andere honden.

 

Het tweede uitstapje is om met de hond een stad in te gaan. Het is hierbij niet handig om op erg drukke momenten de stad te bezoeken. Dit kan te veel prikkels voor uw hond opleveren. Wanneer je een avondwandeling in een stad maakt met de hond kan dit erg rustgevend en mooi zijn. Let op dat je wel een hondenriem koopt in de dierenwinkel. Dit kan al vrij lokaal bijvoorbeeld bij dierenwinkel Gouda

 

Het derde uitstapje is om naar het bos te gaan met de hond. Het is voor de hond een groot avontuur om heerlijk door het bos te razen. Er zijn erg veel verschillende paden die je met de hond kan afwandelen. Hierdoor kan je vaker langs hetzelfde bos gaan, zonder verveeld te raken. Ook is het bos een geschikte plek om foto’s te maken van de hond, mocht de hond hiervoor in de stemmen zijn natuurlijk.

http://bonqers-dierenwinkel.nl