Stravos
Image default
Dieren

Muizen, steenmarters en mieren bestrijden

Muizen, steenmarters en mieren bestrijden

Ondervindt u overlast door muizen, steenmarters of mieren? Schakel dan direct Vreeman Ongedierte in! Hoe langer u wacht met het bestrijden van ongedierte, hoe groter de plaag wordt.

Muizen bestrijden

Het bestrijden van muizen is zeer noodzakelijk omdat dit soort ongedierte gezondheidsrisico’s met zich meedragen. Muizen verspreiden via hun uitwerpselen en urine ziektes. Daarnaast kunnen ze parasieten, virussen en bacteriën bij zich dragen. Verder kunnen ze veel schade aan uw woning of bedrijfspand toebrengen.

Steenmarters bestrijden

Steenmarters staan bekend om hun vernieloverlast. Ze knagen vaak aan de bekabeling in auto’s, zitten in het vuilnis of de isolatie van huizen en daarnaast veroorzaken ze geluidsoverlast, stank en eten ze pluimvee. Het vangen of doden van steenmarters is verboden omdat het een beschermde diersoort is, vandaar dat deze dieren bestreden moeten worden door middel van verjaging.

Mieren bestrijden

Het op de grond laten liggen van etensresten of kruimels is al genoeg om mieren in uw huis of bedrijfspand te krijgen. Het is lastig te achterhalen waar een mierennest zich precies bevindt. Hierdoor is het lastig om ze te bestrijden en kunnen ze veel overlast veroorzaken.

Schakel Vreeman Ongedierte in!

Vreeman Ongedierte is expert in het bestrijden van muizen, steenmarters of mieren. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Zwolle, Emmen, Hardenberg en Almelo. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0618133388 of door ons contactformulier in te vullen. Wij komen u dan zo snel mogelijk helpen! Ons team staat zeven dagen in de week, 24 uur per dag voor u klaar.

https://vreeman-ongedierte.nl/