Stravos
Image default
Aanbiedingen

Geboortekaartjes met goudfolie: trendy en stijlvol

Geboortekaartjes met goudfolie: trendy en stijlvol

Met een geboortekaartje kondig je de komst aan van je kindje, dat is toch wel een van de meest bijzondere momenten in je leven. Dit mag best een feestelijk kaartje zijn, vinden wij. Bij Koningkaart kun je nu geboortekaartjes bestellen die net dat beetje extra hebben: geboortekaartjes met foliedruk! Deze druktechniek is al een tijdje ontzettend trendy en dat begrijpen wij zeker. De glimmend gouden of zilveren afwerking maakt zo’n geboortekaartje helemaal af.

Een geboortekaartje met iets extra’s

Misschien heb je het al vaker voorbij zien komen. Goudfolie en zilverfolie zijn hip! Niet alleen op geboortekaartjes, maar ook op andere papierwaren en interieuraccessoires. Dat is ook niet zo gek, zo’n gouden detail geeft meteen een stijlvol en opvallend effect. We vinden het dan ook ontzettend leuk dat we je vanaf nu geboortekaartjes met goudfolie  kunnen aanbieden. Op deze kaartjes komt bijvoorbeeld de naam van je pasgeboren kindje in goud of zilver gedrukt. Zo lijkt de naam echt van de kaart af te springen. Ook zijn er geboortekaartjes beschikbaar waarbij andere details in goud- of zilverfolie worden gedrukt, denk bijvoorbeeld aan een sterretjes of spetters.

Van botanisch tot trendy

De foliedruk geboortekaartjes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Van botanisch met waterverf blaadjes en een gouden initiaal tot trendy met waterverf patroon in hippe kleurtjes en goudfolie naam. Ook wanneer je op zoek bent naar een geboortekaartje met jungle thema zit je bij Goedkope Geboortekaarten aan het goede adres. Een van onze favorieten is een geboortekaartje met tropische bladeren en girafjes. De naam van je kindje, kleine hartjes en bladeren worden met een glimmend laagje goud gedrukt. Mooi, toch?

Met maantje, sterren of stralende zon

De foliedruk werkt vooral erg goed in combinatie met onze ontwerpen met maantjes, sterren of een zonnetje. We hebben daarom verschillende kaartjes binnen dit hippe thema beschikbaar. Ga je voor een dromerig geboortekaartje met een paarse maan, zachtroze waterverf en gouden sterretjes? Of kies je een minimalistisch ontwerp met goudfolie maan en donkerblauwe achtergrond? Er is ook een langwerpige kaart beschikbaar met getekende wolkjes en een stralende goudfolie zon. Met dit kaartje weet je zeker dat je de komst van je kindje op een originele manier aankondigt!

Personaliseer je geboortekaartje

De foliedruk details kunnen aan beide kanten van het kaartje worden gedrukt. Liever zilverfolie in plaats van goud? Geen probleem! Je kunt de foliekleur in onze handige ontwerptool zelf aanpassen. Ook de lettertypes en plaatsing van de beelden kun je naar eigen inzicht veranderen. Zo maak je eenvoudig een kaartje naar eigen smaak op. Natuurlijk hebben we ook heel veel mooie geboortekaartjes zonder folie.
Met vragen kun je altijd even contact opnemen met onze klantenservice, we helpen je graag op weg.

https://koningkaart.nl/geboortekaartjes-foliedruk