Stravos
Image default
Banen en opleidingen

Manager projectbeheersing

Breid rioolwaterzuiveringsinstallaties uit, bouw pompstations en bouw drukleidingen. Ze maken deel uit van een omvangrijk technisch project van Waterschap Rivierenland. Word jij onze nieuwe projectmanagementmanager die een goede balans weet te vinden tussen de planning, kosten, omvang en kwaliteit van deze projecten?

 Over jouw werk

Je zorgt ervoor dat de omvangrijke technische projecten van het waterschap gestructureerd en beheerst verlopen. Samen met het projectteam zorg je ervoor dat de projectresultaten binnen planning en budget worden behaald. Wat doe je Door het ontwikkelen van processen en procedures. Je organiseert en leidt ook risicovergaderingen en werkt vervolgens samen met het projectteam om risico’s te identificeren en maatregelen te ontwikkelen. Je bent altijd aan de pols: implementeert u maatregelen, werkt u volgens de richtlijnen die in overleg met het projectteam zijn opgesteld? Het gaat meestal om projecten van miljoenen euro’s die in publiek en administratief belang zijn. Denk aan de centralisatie van rioolwaterzuiveringsinstallaties of de bouw van pompstations. Hoe bijzonder zijn deze projecten zo dicht bij het vuur?

Als projectmanagementmanager:

 • Je bewaakt de kwaliteit van grote projecten in het overkoepelende projectmanagementteam;
 • Houd toezicht op uw audit en beheer tijd, geld en kwaliteitsrisico’s;
 • Je werkt nauw samen met projectteamleden: projectmanager, technisch manager, milieumanager en contractmanager;
 • Je ontwikkelt het projectmanagementgebied van de afdeling samen met de senior projectmanager;
 • Daarnaast voer je afdelingsbrede werkzaamheden uit, zoals het up-to-date houden van afdelingsplannen en het bijhouden van KPI’s.

Over jouw team

Het waterschap voert veel projecten uit. Als ze een technische achtergrond hebben, neemt de technische projectafdeling de leiding. In het team “Realisatie Technologie Project” werk je met 15 collega’s die allemaal resultaatgericht zijn, we staan ​​open voor elkaar en staan ​​klaar om anderen te helpen. Dit geeft u tijd en ruimte om te starten, zodat u de organisatie en onze processen beter begrijpt. Tegelijkertijd werk je aan ons huidige project: optimalisatie van rioolwaterzuiveringsinstallaties. Om afvalwater effectiever en duurzamer te zuiveren, verminderen we het aantal rioolwaterzuiveringsinstallaties, breiden we het aantal andere rioolwaterzuiveringsinstallaties uit, upgraden we rioolgemalen en leggen we nieuwe afvoerleidingen aan. Samen met het projectteam ga je je best doen om dit enorme meerjarige project tot een goed einde te brengen.

In een dynamische organisatie werkt hij 36 uur per week fulltime als manager projectmanagement.

We bieden ook:

 • Het totale maandsalaris is 3.256 euro tot 4.500 euro (niveau 10). Op basis van opleiding en ervaring stellen wij uw exacte salaris vast.
 • Ten eerste, als het normaal functioneert, zijn een contract van een jaar en een vaste aanstelling vereist.
 • Individueel keuzebudget (IKB), dat goed is voor 20% van je salaris (inclusief vakantiesalaris en eindejaarsuitkering). U kunt IKB voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals het aanvragen van verlof.
 • Een persoonlijk basisbudget (PBB) van 5.000 euro voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden.
 • Een goede pensioenregeling.
 • U kunt uw eigen tijd indelen en soms kunt u vanuit huis werken.
 • Uitdagend werk met veel verantwoordelijkheden.

Over jou

Je bent een teamgenoot. U moet dit doen, want u voert een project natuurlijk nooit alleen uit. Je werkt nauw samen en voert veelal uitgebreid overleg met het multidisciplinaire team in ons kantoor in Tiel, maar soms ook ter plaatse. Als het om projectmanagement gaat, heb je de informatie bij de hand en kun je spreken. Gelukkig kunt u zich mondeling en schriftelijk uiten. Je behandelt je werk met een positieve en kritische instelling. Doordat je in oplossingen denkt, weet je succesvol mensen te verbinden die soms tegenstrijdige belangen hebben. Je kunt ook goed plannen en organiseren. U kunt ook intern gebruiken:

 • HBO (technisch) bedrijfsmanagementdiploma;
 • Minimaal drie jaar ervaring in projectmanagement;
 • Kennis en ervaring in projectplanning (MS-projecten) en risicomanagement (Risman).

Over ons: wij zijn water

In het mooie en waterrijke gebied tussen Rijn, Lishui en Maas zorgen wij-Waterschap Rivierenland voor droge voeten en schoon grondwater. We zuiveren afvalwater, onderhouden sloten en kanalen, versterken dijken, bouwen vispassen en beheren wegen. Kortom, we doen belangrijke dingen voor ‘onze bewoners’ op het gebied van water, veiligheid, recreatie en werk. Daarom vinden we duurzaamheid en maatschappelijke betekenis erg belangrijk. Omdat we water zijn. Jij ook? Dompel je dan onder in de wondere waterwereld van de Commissie Watervoorziening Rivierenland en solliciteer direct naar de functie van manager projectmanagement.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-baan.html