Stravos
Image default
Mode en Kleding

Waarom iedere vrouw korte laarzen in haar kast moeten hebben

Vrouwen hebben altijd veel schoenen. sneakers, laarzen, hakken, slippers en sandalen. De meeste dames hebben dan ook altijd meerdere paar van ieder soort. Op het internet heb je tegenwoordig ook heel erg veel keuze in verschillende schoenen. Neem nou de korte laarzen dames. Deze zijn er tegenwoordig in zoveel verschillende soorten en maten. Verder zijn deze korte laarzen de laatste tijd ook weer erg in de mode. Daarom lees je in dit artikel waarom iedere dame een paar korte laarzen in haar kast moet hebben liggen. 

Korte laarzen voor iedere gelegenheid 

Je kent het misschien wel dat je niet weet welke schoenen je aan moet doen naar welke gelegenheid. Je twijfelt en twijfelt en komt er eigenlijk niet uit waardoor je weer moet gaan haasten. Korte laarzen zijn hierbij eigenlijk de oplossing. Tegenwoordig heb je korte laarzen voor bijna iedere gelegenheid. Wanneer je bijvoorbeeld een dagje naar kantoor moet kan je de korte laarzen mooi combineren met een panty en met een leuke rok of jurkje. Wanneer je gaat stappen kan je de korte laarzen mooi combineren met een broek en een mooie trui of shirt. Zelfs in de zomer kan je korte laarzen aan. In de zomer kan je de laarzen dan weer mooie combineren met een zomers jurkje. Zo kan je eigenlijk bij iedere gelegenheid wel korte laarzen aan.

Houd je enkels warm

Verder is het in de mode om je sokken boven je laarzen uit te laten komen. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het houdt je enkels ook nog een warm in de winter. Een win win situatie dus, je gaat mee met de mode en het houdt je koude enkels ook nog een warm. Zo kan je in de winter ook nog eens korte laarzen aan. Gelukkig heb je korte laarzen in bijna elke kleur, zo kan je een kleur kiezen die jij echt mooi vindt. Verder hebben bijna alle merken wel een paar korte laarzen. Keuze genoeg voor jou!

Korte laarzen lopen fijn

Als je de deur uit gaat wil je er natuurlijk goed uit zien. Echter is het ook belangrijk dat je outfit comfortabel is. Het is geen pretje om de hele dag te lopen op hakken waar je eigenlijk niet op kan lopen of schoenen waar je na een paar uur al blaren in krijgt. Het voordeel van korte laarzen is dat deze eigenlijk altijd wel fijn lopen. Omdat de laarzen zo kort zijn zitten ze ook wat steviger aan je voeten. Daardoor is de kans op blaren of pijnlijke voeten een stuk kleiner dan wanneer je op hakken loopt. Daarom is mijn tip om altijd een paar korte laarzen in de kast te hebben!