Stravos
Image default
Bedrijven

Je juridische werkzaamheden uitbreiden, kijk dan hierna

Wil jij een opleiding volgen binnen de juridische werkzaamheden? Dan kun je kijken voor een aantal opleidingen. Zo heb je de mogelijkheid om te kijken voor een opleiding als advocaat, maar je kan er ook voor kiezen om snelle opleidingen te volgen. Dit worden vaak cursussen genoemd omdat de duur van de opleiding erg kort is. Als jij een cursus wilt volgen, dan heb je de mogelijkheid om te kijken naar naar een aantal passende cursussen. Deze kun je vaak vinden via het internet. Wil jij een korte opleiding vinden binnen de juridische werkzaamheden? Lees dan vooral verder!

De opleiding participatiewet

Als jij binnen een paar maanden wilt slagen voor een opleiding binnen de juridische werkzaamheden, dan heb je de mogelijkheid om te kijken voor de opleiding participatiewet. Dit is zeker een aanrader als jij op dit gebied meer wilt weten! Binnen deze opleiding leer je meer inzicht te krijgen, en daarnaast ga je verder met de participatiewet. De duur van de opleiding duurt drie maanden. Je hebt de mogelijkheid om de opleiding online te volgen, maar je kunt ook klassikaal de opleiding volgen. Als je veel moet werken, dan wordt het aangeraden om de opleiding via e-learning te volgen. Zo kun je in eigen tijd de opgenomen lessen terug kijken.

Kan ik mij aanmelden voor de opleiding

Als jij een HBO diploma behaald hebt, dan heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor deze juridische opleiding. Daarnaast dien je ook minimaal 1 jaar ervaring te hebben binnen de sociale zekerheid. Als je dit hebt, heb je de mogelijkheid om je aan te melden voor de opleiding. Je kunt je via het internet aanmelden voor de opleiding! Zo kun je binnen enkele dagen een bericht krijgen of je aangenomen bent!