Stravos
Image default
Zorg

Overstappen van zorgverzekering

Overweegt u om komend jaar een andere zorgverzekering te nemen? Dan kunt u aan het einde van het jaar overstappen van zorgverzekering. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. De inhoud van de aanvullende pakketten is veranderd, er is iets in uw eigen situatie veranderd, of de zorgpremie is verhoogd. U gaat dan op zoek naar een zorgverzekeraar die beter bij u past. Dit is niet altijd eenvoudig, omdat er een ruime keuze is. De meeste mensen willen een zorgverzekering die aansluit bij hun zorgbehoeften, zonder een hoge premie te betalen. Daarnaast kunnen nog een aantal andere factoren een rol spelen bij het kiezen van een zorgverzekering.

Salland investeert in zorg

Als u het belangrijk vindt dat uw zorgverzekeraar betrokken is bij haar klanten en bij de zorg in de regio, dan is Salland een goede keuze. Salland is er voor iedereen die in de provincie Gelderland of Overijssel woont. Als regionale zorgverzekeraar zijn we kleinschalig en kunnen we een persoonlijke benadering hanteren. Daarnaast kunnen we de zorg die geboden wordt in de regio in de gaten houden, zodat we op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Een deel van de zorgpremie die u betaalt, investeren wij direct in diverse zorginitiatieven. En we gaan persoonlijk in gesprek met zorgaanbieders in de omgeving om goede afspraken te maken. Bijvoorbeeld met betrekking tot zorgkosten.

Orthodontie verzekering

Heeft u een beugel nodig en wilt u de kosten hiervan (deels) vergoed krijgen? Dan kunnen verzekerden onder de 18 jaar hiervoor een tandartsverzekering afsluiten. Bij Salland is er de keuze uit drie tandartsverzekeringen. Elk hiervan vergoed een bepaald bedrag van de kosten voor de orthodontist. Bent u ouder dan 18 jaar en zijn er afwijkingen aan uw gebit die alleen verholpen kunnen worden door een orthodontist? Dan is het in speciale gevallen mogelijk om hiervoor een orthodontie verzekering af te sluiten.

https://www.salland.nl