Stravos
Image default
Aanbiedingen

Verbeter de prestaties van jouw team

Verbeter de prestaties van jouw team

Het is belangrijk dat jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te werk gaat. Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk dat de vergader- en spartijd binnen het team zo goed mogelijk wordt benut. Ben jij op zoek naar een manier om hier zoveel mogelijk uit te halen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van PATboard. Wij raden deze tools aan omdat ze niet alleen handig in gebruik zijn, maar zij maken ideeën en projecten visueel. Hierdoor ontstaat er een beter overzicht en staan alle neuzen dezelfde kant op.

 

Een fysiek bord en tools

Bij PATboard vind je diverse tools waarmee jij de prestaties van jouw team naar een hoger niveau tilt en efficiënter te werk gaat. Zij maken namelijk gebruik van fysieke borden waar jij vervolgens gemakkelijk notities op kunt hangen. Bij hen heb je de keuze uit een glasbord of een whiteboard waar je notities op kunt hangen. Dit zorgt ervoor dat het project en de ideeën die erbij horen visueel worden wat vervolgens de communicatie en samenwerking stimuleert. Bij PATboard schaf je diverse tools aan die de ogen van werknemers extra openen waardoor zij nog efficiënter te werk zullen gaan. De projectborden van deze partij zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen waardoor er altijd wel een bord geschikt is voor bij jou op kantoor. Gaat jouw voorkeur uit naar een glasbord of een whiteboard? Denk hier van te voren goed over na zodat jij de beste keuze maakt en nog lang plezier van jouw projectbord hebt.

 

Een glasbord vs whiteboard

Maar wat is het verschil tussen een glasbord en een whiteboard? Een glasbord is geschikt om nanocups op te hangen. Dit zijn in principe zuignappen die perfect zijn voor gebruik op gladde objecten, zoals glas. Voor een whiteboard heet PATboard magnetische sticky notes ontwikkelt. Deze zijn eenvoudig aan het whiteboard vast te plakken en kunnen hergebruikt worden. Maak deze notes eenvoudig schoon met een natte doek en ze zijn weer als nieuw.

 

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de tools van PATboard? Bekijk dan hun website of neem contact met hen op. Zij kunnen u alles over hun tools vertellen en helpen je graag verder.

 

https://www.patboard.com/nl/