Stravos
Image default
Zorg

Grip houden op je praktijk met de software van Incura

De ontwerpers van Incura praktijksoftware voor zorgverleners hebben de naam van het pakket niet zomaar gekozen. Cura is namelijk het Italiaanse woord voor ‘zorg’. Vanuit het Spaans wordt incura vertaald als ‘genezen’. En in het Latijn betekent cura ‘wees voorzichtig’.

Alles-in-één pakket

Het uitgangpunt van het EPD-programma is dat de gebruikers zoveel mogelijk ontlast worden. Je bent immers fysiotherapeut, logopedist of ergotherapeut om mensen te helpen. Als de administratie doen je hobby is, dan was je wel accountant, beleidsmedewerker of secretaris geworden. Groot voordeel is dat je in de online Incura omgeving alle handelingen kunt doen waarvoor je nu meerdere programma’s gebruikt. Geïntegreerd zijn:

het EPD GGZ en alle andere zorg-vakgebieden;

  • de agenda;
  • de facturering;
  • de boekhouding;
  • diverse meetinstrumenten.

Werk vanaf je pc of gebruik de Incura app

Het Incura dashboard zorgt ervoor dat je grip houdt op de praktijk en dat je beschikt over de laatste cijfers. Inloggen kan vanaf je pc en laptop. Werk je op je tablet of smartphone? Gebruik dan de Incura app. Niet alleen zorgprofessionals als GGZ-medewerkers en oefentherapeuten hebben baat bij Incura. Speciaal voor alle cliënten is er het patiënten-portaal. Dit is een beveiligde omgeving waar ze kunnen inloggen om bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen, nieuwe oefeningen te bekijken en de volgende afspraak te checken.

Samenwerking

Incura heeft allerlei samenwerkingsverbanden die een koppeling met andere pakketten mogelijk maakt. We sommen de belangrijke allianties op: Philips Vital Health, Famed, Serviant, QDNA, Logoclicks, NVLF, Pharmeon, Hogeschool Utrecht, Zuyd Hogeschool, Windesheim, Qualiview, e-devop, Fytek, Mediquest, De oefentherapeut, zorgvergoeding.com, Therapieland, logopediestart.nl, WeSeeDo, Kiwa, Zorgmail, Muissoftware, Infomedics, Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie, Abakus en Vecozo.

Eenvoudig overstappen

Misschien denk je nu “Leuk en interessant, maar overstappen is vast heel ingewikkeld?”. Nee, absoluut niet. De ervaring leert dat vanuit de meeste software die in de zorg gebruikt wordt, een snelle en eenvoudige overstap is te realiseren. Bovendien zal een overstapconsultant van Incura je bijstaan zodat alle gegevens vertrouwd en zorgvuldig worden overgezet. Werk je eenmaal in Incura dan kun je altijd terugvallen op de helpdesk: 088 – 946 22 73 en info@incura.nl.

https://www.incura.nl/