Stravos
Image default
Zorg

Maak gebruik van de voordelen van de EPD software van Edevop online

Werk je als zorgverlener en heb je een eigen praktijk? Dan is het prettig om je administratie eenvoudig en snel te kunnen regelen. Met de patientendossier software van Edevop online kun je de meest noodzakelijke administratieve taken makkelijk en vlot uitvoeren. De software van Edevop bevat de volgende functionaliteiten: een EPD formulier, agenda, declareren aan zorgverzekeraars, facturen opmaken en verzenden, COV controle via VECOZO, patiënt ervaringen meten via QDNA/Mediquest/Qualiview en e-mails verzenden via de koppeling met Zorgmail. Deze software is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en oefentherapie. Dus werk je als ergotherapeut? Dan is de software ergotherapeut van Edevop online echt iets voor jou.

Veilige en flexibele software

Edevop heeft als bijkomend voordeel dat je altijd en overal kunt inloggen in je eigen Edevop omgeving. Dus of je nu op kantoor zit of onderweg bent, je kunt altijd bij je gegevens. Dit komt omdat de software webbased is, wat inhoud dat je vanuit een website werkt. Als zorgverlener weet je dat je zorgvuldig met de gegevens van je cliënten om moet gaan. Het waarborgen van de veiligheid van je gegevens staat bij Edevop hoog in het vaandel. Om die reden is Edevop gebouwd op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Ook worden er interne audits uitgevoerd en wordt er ieder jaar door een externe auditor de werking van het kwaliteitssysteem gecontroleerd.

Enthousiast of nieuwsgierig naar Edevop?

De software van Edevop is aantrekkelijk geprijsd. Al vanaf €35,- per maand kun je alle functionaliteiten van Edevop online gebruiken. Wil je Edevop online gaan inzetten voor jouw praktijk? Op de website kun je met contactformulier de EPD software aanvragen. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je het pakket eerst uitproberen? Dit is ook mogelijk. Met het contactformulier kun je ook vrijblijvend een demo aanvragen.