Stravos
Image default
Woning en Tuin

Online ramen en deuren kopen onmogelijk?

Nee hoor, bij Raamwinkel.be bewijzen we elke dag opnieuw dat dat perfect haalbaar is. Je hoeft helemaal geen tientallen winkels af te schuimen om je ramen en deuren aan de scherpste prijs te vinden. Bij Raamwinkel.be combineren we kwalitatieve merken aan ramen en deuren met messcherpe fabrieksprijzen. Waarom zou je dus niet online bestellen?

Ramen en deuren voor de zelfplaatser

Bij Raamwinkel.be mikken ze in de eerste plaats op de doe-het-zelver die zelf met zijn ramen en deuren aan de slag gaat. Als zelfplaatser vind je er een ruime keuze aan ramen en deuren die montageklaar afgehaald kunnen worden. Natuurlijk kan je de ramen en deuren ook laten leveren en/of laten plaatsen tegen een kleine meerprijs. Niet iedereen is even handig. Wil je toch zelf proberen je ramen en deuren te plaatsen, dan vind je op de website van Raamwinkel.be alle mogelijke informatie. Handige video’s leggen je alles van a tot z uit en je kan zelfs een workshop volgen. Ramen en deuren plaatsen is niet moeilijk en iedereen kan het leren. Voor je het weet help je vrienden en familie.

 

Ramen en deuren tegen fabrieksprijzen

Hoe Raamwinkel.be toonaangevende merken als Kömmerling, Schüco en AluK zo voordelig kan aanbieden? Simpel, we hoeven niet te investeren in peperdure panden om onze ramen en deuren aan te bieden. Daardoor koop jij kwalitatieve aluminium of pvc ramen tegen spotgoedkope prijzen. Bovendien hoef je helemaal niet in te boeten aan service. Met je vragen over je ramen en deuren kan je immers altijd terecht bij de klantenservice en specialisten van Raamwinkel.be.

 

Bestel je ramen en deuren in 5 stappen

In 5 makkelijke stappen bestel je de ideale ramen en deuren voor jouw woning. Waarom zouden we het moeilijker maken? Je kiest je ramen en deuren online of komt naar de showroom. Vervolgens meet je zelf op of laat je één van de vakmensen van Raamwinkel.be dit klusje voor je klaren. Vervolgens bestel je je ramen en deuren en komt ze ophalen bij het magazijn; Heb je ze liever geleverd op de werf? Dat is perfect mogelijk. De laatste stap is het plaatsen van de ramen en deuren. Hierover vind je alle info op de site, maar ook dit kan je uitbesteden aan Raamwinkel.be. Afhankelijk van de gekozen opties worden de prijzen op maat aangepast.

 

Gratis offerte bij Raamwinkel.be

Wil je de prijzen van Raamwinkel.be eens vergelijken met deze van de collega’s? Vraag vandaag dan nog gratis en vrijblijvend je offerte aan. Je merkt onmiddellijk dat de ramen en deuren vaak tot 25% goedkoper uitvallen dan bij de rest. Waarom zou je meer betalen voor exact dezelfde ramen? Bekijk het aanbod, vraag gerust wat referenties op en bestel je ramen en deuren online.

https://www.raamwinkel.be/nl