Stravos
Image default
Vakantie

Met je vrienden skiën in Tsjechie

Uiteindelijk na jarenlang heb ik toch besloten om dit jaar samen met mijn vrienden groep naar Skiën in het prachtige Tsjechie te gaan voor een onvergetelijke vakantie die wij al een tijdje wouden. De bedoeling is om als eerst onze verblijf daar te gaan boeken voor dat wij alles hebben gekocht voor de reis. De enige reden waarom wij dit hebben gepland is een beetje afstand nemen van drukte op werk die allemaal doen in onze dagelijks leven want laatste tijd is het echt heel zwaar geworden als je een mij vraagt. Vakantie gaan is altijd een van mijn leukste hobby’s geweest en wou het al heel lang doen maar kreeg ik niet de mogelijkheid om die te gaan doen. Voor Skiën Tsjechje heb ik heel veel plannen bedacht maar het eerste wat ik moet doen is het kopen van spullen die nodig hebben om daar heen te gaan en daar lekker te gaan Skiën Tsjechje doen. Daarvoor moet ik naar een winkel gaan die ze wintersport spullen verkopen en aangezien ik in een dorpje woon, moet ik voor winkelen naar een grote stad gaan met mijn ouders want die weten al iets meer dan ik weet. Zij gaan namelijk ieder jaar op Skiën Tsjechje met vrienden en ze zijn ook aardig bekend in die stad. Daarom hebben ze mij ook geraden om daarheen te gaan mijn vrienden en vriendin om een leuke en gezellige tijd daar te hebben in plaatst van hier in Nederland te blijven. Ik heb zoveel te vertellen maar ik moet mezelf inhouden omdat ik anders boven de gemiddelde grens van woorden in deze tekst zit. Daarom verzoek ik u de onderstaande tekst te gaan lezen en je mening erover te gaan geven als het kan. Als het ook niet kan, is het geen probleem. Kan ik wel snappen.