Stravos
Image default
Hobby en vrije tijd

Markies zonwering op maat bestellen

Markies zonwering wordt altijd op maat besteld. De reden hiervan is dat een markies goed voor het raam moet passen om zo te zorgen voor een prachtige uitstraling. Wanneer je op zoek bent naar markies zonwering, zul je online waarschijnlijk al snel door de bomen het bos niet meer zien.

Het aanbod is enorm en wordt met nieuwere modellen steeds groter! Daarom schrijven wij nu dit artikel, om meer uitleg te geven over markiezen en tips over het kopen van een markies.

Waarom markies zonwering

Markies zonwering is een erg fraai type zonwering en anders dan alle andere soorten. Daar komt ook nog eens bij, dat markiezen al heel lang bestaan en door het kopen van een markies, haal je dus eigenlijk een klein stukje nostalgie in huis.

Markiezen passen vooral goed bij woningen en gebouwen, waarbij een nadruk moet worden gelegd op authentieke wijze. Met andere woorden, markiezen passen erg goed bij woningen en gebouwen met een bepaalde uitstraling.

Naast het feit dat er gewoon een sieraad aan de gevel komt te hangen, is het doel van een markies natuurlijk de zon weren! En hier zijn markiezen dan ook erg sterk in! Vooral met de modellen van tegenwoordig, wordt de zon nog beter geweerd en dan hebben we het nog niet eens over de extra opties, zoals zijflappen en stormstroken.

Markies op maat bestellen

Een markies op maat bestellen ging vroeger alleen bij speciaalzaken, maar nu zitten deze speciaalzaken niet alleen om de hoek, maar vind je ze ook online! Hierdoor is het erg makkelijk geworden om een markies op maat de bestellen en zélfs goedkoper!

Vooral de prijzen zijn natuurlijk erg belangrijk, maar kwaliteit uiteraard ook! Daarom moet je goed controleren hoe het bij webwinkels zit met de prijs/kwaliteitsverhouding. Bij ons koop je al een markies vanaf €299, waardoor wij dan ook een van de goedkoopste online aanbieders van markiezen in Nederland zijn!

De markies prijs bepaal je ook grotendeels zelf. Er zijn zoveel mogelijkheden, waardoor de prijs omhoog kan gaan of omlaag. Er zijn een aantal punten die die prijzen bepalen, dit zijn bijvoorbeeld de gebruikte materialen, maar ook elektromotoren en bediening. Kies je voor een standaard model met handbediening dan zul je goedkoper uit zijn.

Wil je echt markiezen kopen tegen een bodemprijs? Dan doe je er goed aan om het internet af te speuren. Online betaal je namelijk gemiddeld 30% minder en dat zijn natuurlijk aanzienlijke verschillen!

Wat kosten markiezen gemiddeld?

Een vraag die vaak wordt gesteld is wat markiezen gemiddeld kosten. Dit is vrij lastig te beantwoorden, maar gemiddeld gezien kosten markiezen tussen de €299 en €750. Dit is afhankelijk van de gekozen maten, opties en het bedrijf waarbij je jouw nieuwe markies koopt.

Om goedkoper uit te zijn kun je opties weglaten. Vooral de bediening en motoren kunnen de prijs behoorlijk opdrijven.