Stravos
Image default
Hobby en vrije tijd

Kardinale tekens van de dierenriem

Het woord ‘kardinaal’ komt van de Latijnse ‘cardo’, wat scharnier betekent. Wanneer we het woord ‘kardinaal’ in elke context gebruiken, verwijzen we altijd naar iets fundamenteels, essentieel, zonder welke dingen niet mogelijk zouden zijn. De grondgedachte van dit woord is eigenlijk behoorlijk misleidend als het gaat om het begrijpen van de aard van sterrenbeelden die we ‘kardinaal’ noemen.

Deze tekens en hun relatieve energieën zijn niet belangrijker of fundamenteler, voor zover het het functioneren van het universum betreft, dan veranderbare of vaste tekens. Wat deze tekens uniek en bijzonder maakt, is hun actiegerichte en initiatiefsenergie.

De tekens van de dierenriem met horoscoop Weegschaal vertegenwoordigen de 4 klassieke elementen: vuur, aarde, lucht en water. Onder elk element is er één hoofdteken, één vast en één veranderlijk. De kardinale tekens brengen hun elementaire energieën op een dynamische manier tot uitdrukking, terwijl ze trouw blijven aan hun aard. Kardinale tekens brengen initiatief, lineaire energie en agressie. Wanneer planeten in kardinale tekens zijn, hebben ze invloed en beïnvloeden ze ons op een manier die ons aanmoedigt en aanspoort tot actie.

Als alles goed gaat, zullen kardinale energieën ons naar grote hoogten van succes stuwen, maar ze kunnen dwaasheid en ongeluk veroorzaken. Omdat planeten ons niets kunnen laten doen (we hebben onze eigen geest en vastberadenheid daarvoor), wordt hun invloed gevoeld in tendensen. Planetaire energieën ondersteunen verschillende soorten acties op basis van hun aard en modaliteit.

Om het in eenvoudige bewoordingen te zeggen, vergroten planeten in hoofdtekens, afhankelijk van hun positie in de geboortekaart, onze eigen inspanningen of tekortkomingen in het gebied waarover zij regeren. Mensen met kardinale tekens in ascendant zijn meestal openhartig en zelfverzekerd, maar ze kunnen af ​​en toe aanmatigend en ronduit agressief worden. Planeten in de tekens van Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok geven ons de explosieve kracht om iets te beginnen en te initiëren, maar niet het uithoudingsvermogen dat nodig is om het project tot uitvoering te brengen.

Als we voldoende zijn om een ​​goed gebalanceerde geboorte horoscoop Boogschutter te hebben, ontvangen we steun planetaire energieën voor uithoudingsvermogen van planeten in vaste tekens, en flexibiliteit van planeten in beweegbare tekens. Hoewel kardinale energieën alleen niet genoeg zijn voor succes, is het nog steeds belangrijk waar deze huizen in iemands horoscoop vallen om de persoonlijkheid van het individu beter te begrijpen. Maan, heerser van de geest, toont in een kardinaal teken innovatief denken en ook een onderzoekende geest. Mars, de Warrior Planet in hoofdborden, vertoont vaak atletisch vermogen en competitiviteit in de sport. Venus, wanneer doordrenkt met kardinale energieën, maakt een persoon benaderbaar en gemakkelijk in vriendschappen en relaties, terwijl Mercurius zaken en communicatie naar voren brengt.

Als het gaat om de doorgang van de planeten door de dierenriem, signaleren Ram, Kreeft, Weegschaal en Steenbok ondersteunende en gunstige tijden voor een nieuw begin met horoscoop Schorpioen. Een nieuw bedrijf beginnen, een winkel openen, een nieuw project lanceren en een nieuw product introduceren, zijn de activiteiten die echt kunnen profiteren van de initiatiefergieën. Wanneer planeten door deze tekens gaan, ziet het ernaar uit dat we een extra motor hebben voor het opstijgen van onze projecten. Er is ook een algemeen gevoel van enthousiasme en opwinding, dus niet alleen onze plannen krijgen een geweldige start, maar we voelen deze energie ook in ons lichaam en onze ziel.

Bron:
Zodiac Horoscoop

​​goed gebalanceerde geboorte horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/