Stravos
Image default
Aanbiedingen

Waarom elke verjaardag een uniek cadeau nodig heeft

Wil je graag jouw vriend of vriendin verrassen? Maar wil je dit niet doen met een bosje bloemen, een cadeaubon of een doos met bonbons? Wij hebben hiervoor het perfecte cadeau! Wist je dat je glazen kunt laten graveren met een tekst naar keuze? Denk bijvoorbeeld aan een datum of een naam van iemand. Ook kun je een leuke tekst schrijven! Houdt jouw vriend of vriendin erg van wijn? Dan kun je een wijnglas laten graveren, daarnaast kun je ook een bierglas graveren voor de bierliefhebbers! Wil je graag een cadeautje geven aan iemand die je op een leuke manier voor gek wilt zetten? Dan kun je er een leuke spreuk of uitspraak op laten graveren! 

Zo maak je het cadeau helemaal af!

Wanneer je een bier- of wijnglas wilt laten graveren voor een cadeau, is het leuk om het helemaal af te maken. Geef er bijvoorbeeld een wijnpakket of bierpakket bij. Deze kun je zelf samenstellen maar ook al samengesteld kopen. Ook kun je heerlijke borrelhapjes erbij geven voor een gezellige avond! Op deze manier maak jij je verrassing helemaal af!

Voor elke situatie

Het leuke aan dit cadeautje is dat je het niet alleen kunt geven aan een jarige, maar ook bij andere feestjes! Denk bijvoorbeeld aan een jubilaris of een pasgetrouwd stel. Hierbij is het dan leuk om een datum te laten graveren. Ook kun je een gegraveerd glas geven op zakelijk gebied. Denk aan een logo of een slogan. Dit is een erg leuk cadeau om aan je personeel te geven, bijvoorbeeld in een kerstpakket of met een verjaardag! Op deze manier laat je een blijk van waardering zien naar je werknemers, en dat kun je nooit te veel doen!

Een glas laten graveren bij Personal Surprise

Wil je graag een leuke tekst in je bier-, wijn-, of ander glas graveren? Dan moet je natuurlijk een partij hebben die dit voor je doet. Dit kan heel eenvoudig bij Personal Surprise. Zij hebben een ruim aanbod aan verschillende glazen die je kunt laten graveren! Bekijk snel de website en ontdek wat de mogelijkheden zijn!