Stravos
Image default
Woning en Tuin

Kunststof kozijnen bestellen bij de specialist in regio Venray

Is uw huis toe aan nieuwe (kunststof) kozijnen en bent u op zoek naar een specialist, welke is gevestigd nabij Venray? Gebr. Janssen is dé specialist op het gebied van aluminium en kunststof kozijnen en vertaalt al uw wensen naar een prachtig eindproduct. Heeft u er al over nagedacht wat voor uitstraling en welk systeem uw kozijnen moeten hebben? Waar uw voorkeuren ook liggen: als u met de Gebr. Janssen in zee gaat, bent u verzekerd van de mooiste kozijnen van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Diverse soorten kozijnen voor iedere woning

Of u er nu voor kiest kunststof of aluminium kozijnen te kopen bij deze specialist in regio Venray: bij iedere aankoop krijgt u altijd 5 jaar garantie. Het specialistische team komt graag bij u langs voor het monteren van uw nieuwe kozijnen. Of u nu een nieuwbouw woning hebt of uw huidige huis aan het renoveren bent: de Gebr. Janssen pakken ieder project met beide handen aan; geen project is te complex. Zowel op de website als in de showroom in Oploo, nabij Venray heeft u toegang tot het gehele assortiment aan kunststof kozijnen en ramen. In de fysieke winkel staat het hele team voor u klaar om u te voorzien van deskundig en persoonlijk advies.

Bekijk het ruime aanbod online of in de winkel

Gebr. Janssen werd opgericht in de jaren ’60 en startte als bedrijf dat zich bezighield met onderhoud van fabrieken en kantoren. Door de jaren heen is de firma uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf waar geen uitdaging uit de weg wordt gegaan. Van het bouwen van serres en veranda’s tot het plaatsen van horren en zonwering: het bedrijf levert u een product op maat. Wilt u kunststof kozijnen aanschaffen bij deze specialist, gevestigd nabij Venray? Bekijk het brede assortiment en vraag eenvoudig online een vrijblijvende offerte op. Voor vragen kunt u contact opnemen met de experts. 

https://gebr-janssen.nl/