Stravos
Image default
Bedrijven

7 films die je met je moeder moet kijken op Moederdag

Het duurt misschien nog even, maar in mei staat Moederdag voor de deur. Behalve een bloemetje mee te nemen naar je moeder, is het extra fijn als je op deze dag wat meer tijd met haar kunt doorbrengen. Wij stellen alvast een filmavond voor met één van de volgende klassiekers.

Mamma Mia

Bij deze film is het lachen geblazen en deze is gemakkelijk te vinden via IPTV. Dikke kans dat je deze film- en misschien het tweede deel- gezien hebt, maar Mamma Mia gaat nooit vervelen. Deze feelgood film gaat over Donna (Meryl Streep) die samen met haar dochter Sophie een taverne runt op een Grieks eiland. Sophie gaat trouwen en wil haar vader voor de bruiloft uitnodigen. Maar… wie is haar vader?

Bad Moms

Deze film gaat over een moeder die werkelijk alles voor haar gezin over heeft. Maar wanneer het haar teveel wordt, knapt er iets. Met een stel andere moeders gaat ze eens flink het beest uithangen. Grote kans dat jullie je in de film herkennen. Een goede fles wijn is bij deze film een must.

Mother’s Day

Een film op IPTV voor alle soorten moeder-dochter relaties. En bij een film met Julia Roberts en Jennifer Aniston in een hoofdrol is succes altijd gegarandeerd. Gescheiden moeders, huismoeders, adoptiemoeders in herkenbare en gênante situaties; het komt allemaal aan bod.

Soof kijken met smart IPTV

Deze film moet je met je moeder kijken als je van Nederlandse romcoms houdt en de directe humor kunt waarderen. Sofie, oftewel Soof, probeert haar cateringbedrijf succesvol te maken, maar dat wil maar niet lukken. Tegelijkertijd leven zij en haar man langs elkaar heen. Dan verschijn een man in haar die haar leven een stuk leuker maakt, maar is dat wat ze zoekt?

The Sound of Music

Deze hoeven we niet echt uit te leggen, toch? Vooral als je behoefte hebt aan wat vrolijke liedjes, is dit een aanrader en kun je makkelijk kijken met smart IPTV.

https://iptv-kopen.com/smart-iptv-2/