Stravos
Image default
Woning en Tuin

Is een badkamerrenovatie een moeilijke opgave?

Helemaal niet, maar het is wel zo dat de badkamer steeds belangrijker wordt in je woning, logisch dus dat meer en meer mensen kiezen voor een badkamerrenovatie. Uiteraard kun je zelf de handen uit de mouwen steken, maar wil je echt zeker zijn van kwaliteit en vakmanschap, dan kies je maar beter voor een partner als Camee bvba.

 

De badkamerrenovatie start bij een goede voorbereiding

Een badkamerspecialist zoals Camee bvba zal steeds vertrekken vanuit een goede voorbereiding. Een goed plan is daarbij essentieel. De badkamer wordt eerst volledig uitgetekend. Dit gebeurt tegenwoordig in 3D zodat je de toekomstige badkamer perfect kunt visualiseren. Uiteraard kan er op dit moment nog steeds gekozen en geschoven worden. Het is volstrekt normaal dat je wat puzzelt met de inrichting van je badkamer. De specialisten van Camee bvba zullen ze er met plezier bij helpen.

Laat je bijstaan door een expert

Zorg dat je voor je aan je badkamer begint het materiaal hebt gekozen. Je kunt immers tijdelijk je badkamer niet gebruiken en dan wil je niet zitten wachten op materiaal of levering van toestellen. Toestellen en materialen nemen al snel een wachttijd van 10 tot 12 weken in. Werk je met een vakspecialist als Camee bvba dan is dit geen probleem. Zij garanderen een oplevering van de badkamer binnen de 10 à 12 werkdagen als alle materiaal aanwezig is natuurlijk. Zo verloopt je badkamerrenovatie snel en zorgeloos.

Controleer de leidingen en afvoerbuizen grondig

Als alles is afgebroken is het perfecte moment aangebroken om de leidingen te inspecteren op lekken. Bij Camee bvba sporen ze lekken op en bekijken ze de afvoerbuizen grondig. Zo voorkom je veel onheil op een later moment.

 

Wat kost een badkamerrenovatie?

Wil je weten hoeveel de badkamerrenovatie gaat kosten? Dit hangt af van de grootte van de badkamer, het gekozen materiaal en je specifieke wensen. Bij Camee bvba werken ze op maat en zorgen ze voor een badkamerrenovatie binnen jouw budget. Je kunt altijd een volledig vrijblijvende offerte aanvragen voor je badkamerrenovatie. Zo weet je meteen of al je wensen haalbaar zijn.

Een kwalitatieve badkamerrenovatie vraagt om een behoorlijk budget, maar je hebt er dan ook jaren plezier van. Bovendien schept het ook een stevige meerwaarde moest je ooit je woning willen verkopen.

https://www.camee.be/nl/totaalconcepten/badkamer/badkamerrenovatie/