Stravos
Image default
Dienstverlening

De waarde van uw woning maximaliseren!

Gaat u uw woning verkopen in Amersfoort of omgeving? En wilt u de waarde van uw woning laten stijgen? Door renovaties of verbouwingen te plegen, laat u uw woning niet alleen in waarde stijgen, maar u maakt het huis ook fijner om in te leven. Wanneer u uw woning wilt verkopen, moet u wel rekening houden met tijdloze concepten. Wat nu in de smaak valt, zal over 5 jaar anders zijn. Kies voor iets tijdloos en wilt u meer tips? Lees dan vooral dit artikel van makelaar in Amersfoort Schoofmakelaardij.

Uw tuin vernieuwen

Alles draait om de eerste indruk van een potentiele koper. De waarde van uw tuin moet niet onderschat worden, wanneer u uw huis verkoopt moet uw tuin niet onderschat worden. Een prachtige tuin is uiterst handig, dit helpt potentiele kopers verliefd te worden op uw woning. Er is een basis regel bij het ontwerpen van een nieuwe tuin, alles draait om privacy. De bewoners moeten alles kunnen doen en laten, zonder gestoord te worden. Denk aan een goede combinatie van natuur, probeer een onderhoudsvrije tuin te ontwerpen. Vaak is de tuin een doorslaggevende factoor bij eventuele aankoop! Laat uw tuin dan ook gouw vernieuwen!

Uw leefruimte uitbreiden

U kunt uw leefruimte vergroten op verschillende manier. Wat erg vanzelfsprekend is, wanneer u uw woonoppervlak verbreedt dat de woning meer waard is. U kunt kiezen voor een extra zolderverdieping of doormiddel van een groot dakkapel. Ook kunt u een prachtige serre aanschaffen, met hieraan een aangrenzend terras. Zodat u zomers gemakkelijk in de buitenlucht kunt zitten samen met uw partner. Dit zijn maar een aantal voorbeelden, u kunt nog vele opties overwegen.

Het inrichten van uw woonkamer is erg belangrijk

Een van de beste en belangrijkste tips over het maximaliseren van de waarde van uw woning, is dat in de woonkamer het meeste vrije tijd wordt doorgebracht in een woning. Dit moet er dan ook fris uit zien. Het zo bekende moderne design is bij veel potentiele kopers een pluspunt, maar niet iedereen zit te wachten op een strak en licht design. Fris en genoeg natuurlijk licht maakt een woonkamer al aantrekkelijk, zorg wel dat de woonkamer schoon en opgeruimd is voor de foto’s en eventuele bezichtigingen! Probeer ten aller tijden tijdloos meubilair aan te schaffen, zo hoeft u over een aantal jaar niet opnieuw te investeren.

Verkoopmakelaar

U heeft geïnvesteerd in uw woning? Maar nu moet uw woning nog de woningmarkt betreden? Kies voor een verkoopmakelaar met kenmerkende kwaliteiten zoals Margitte Schoof Makelaardij. Wees verstandig en neem contact op met Margitte Schoof makelaardij.

https://www.schoofmakelaardij.nl/