Stravos
Image default
Bedrijven

Lichtkoepels plaatsen

Droomt u van helder daglicht in uw kantoor of slaapkamer? Wilt u beter kunnen ventileren in uw keuken of woonkamer? Of heeft u behoefte aan meer licht onder uw carpoort of terrasoverkapping? Met een lichtkoepel van Save2000 creëert u eenvoudig meer daglicht in uw ruimte. Daarnaast kunnen de lichtkoepels worden geopend om de ruimte te voorzien van frisse lucht. Wilt u ook genieten van deze voordelen? Kies er dan voor om lichtkoepels te laten plaatsen door Save2000.

Diverse soorten laten lichtkoepels plaatsen

Save2000 biedt lichtkoepels voor op uw plat dak in uiteenlopende maten en uitvoeringen. Van bolvormige tot vierkante lichtkoepels en van lichtkoepels van acrylaat tot lichtkoepels van polycarbonaat; bij Save2000 vindt u gegarandeerd een uitvoering die volledig naar uw wens is. Ook biedt Save2000 diverse andere producten waarmee u meer daglicht creëert in uw ruimte, zoals Save2000 Solar Lighting tubes (daglicht buizen) en kunststof polyester dakopstanden. Neem gerust eens contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Over Save2000

Save2000 heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de lichtkoepelbranche. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden, zodat u gegarandeerd een lichtkoepel op maat vindt. Waarom moet u kiezen voor Save2000?

  • Met onze lichtkoepels creëert u relatief eenvoudig natuurlijk daglicht;
  • Wij garanderen u de beste kwaliteit;
  • Levering gebeurt altijd via professionele verwerkers, zoals architecten, aannemers of dakbedekkingsbedrijven;
  • Wij leveren enkel maatwerk.

Direct een offerte aanvragen

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u wellicht lichtkoepels laten plaatsen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u eerst meer informatie of advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op. Als hoogwaardige kwaliteit de norm is en zekerheid de eis, kiest u voor Save2000!

https://www.save2000.nl