Stravos
Image default
Mode en Kleding

Het ontwerpen van een tas, waar begint het mee?

Het ontwerpen van een tas, waar begint het mee?

Een tas ontwerpen is vaak niet iets wat uit zichzelf zal gaan, een designer gaat nadenken over wat hij denkt dat nodig is en wat hij nog niet heeft ontworpen. Dat kan lastig zijn en ook nog eens een hele uitdaging terwijl het misschien een ander wel heel erg makkelijk afgaat. Je wilt wel een goede tas op de markt brengen zodat het een hit wordt en geen flop want als het niet verkoopt dan maak je er geen winst op. Gelukkig weten de meeste designers precies wat hun klanten zoeken zodat ze ook zeker weten dat het verkocht gaat worden.

Een goede tas begint op papier

De meeste designers die ontwerpen hun tas op papier, ze pakken een potlood en gaan zo schetsen waarvan hun denken dat mooi is. Pas als hij denkt dat de tas perfect is wordt het ook daadwerkelijk doorgezet want een tas die niet perfect is mag niet op de markt verschijnen. Zo werkt het natuurlijk ook bij Myomy want ook daar worden alleen maar goede en perfecte tassen ontworpen, je zit met een myomy paper bag dus ook altijd goed en je hebt ook zeker een goede tas waardoor je zeker weet dat het een tas van goede kwaliteit is.

Een kleine praktische tas

Een perfect klein tasje waar je ook nog eens wat kunt hebben is een kleine rugtas dames, doordat hij klein is heb je een praktische tas waar je ook nog wel genoeg in kwijt kunt. Een rugtas brengt veel voordelen met zich mee zoals dat hij op je rug zit en jij niet eens doorhebt dat hij bij je is. Jij kunt zo dus overal naartoe gaan zonder dat jij bang hoeft te zijn dat je last krijgt van jouw rugtas. Hij zit op je rug en dat is ook nog eens een veilige plek want hij niet zomaar gestolen worden zonder dat je er iets van merkt.

Een design tas

Ga je voor een design tas dan ga je voor een nikkie tas, ze zijn speciaal ontworpen om stijlvol met je mee te dragen. Met de keuze die jij hebt zit er altijd een tas voor jou tussen waardoor je altijd mooi erbij loopt. Als jij niet weet wat je moet kiezen is een Nikkie tas zeker een hele grote aanrader omdat die bij iedereen in de smaak zal gaan vallen.