Stravos
Image default
Mode en Kleding

De voordelen van een kleine cupmaat

De voordelen van een kleine cupmaat

Waar veel, vaak jong vrouwen het ontzettend vervelend vinden dat ze een kleine cupmaat hebben, zijn er ook tal van vrouwen die dit juist als ontzettend voordeel ervaren. Niet altijd tijdens het dragen van bijvoorbeeld een voedingsbeha  is dit ideaal, maar ook tijdens tal van andere momenten is het hebben van een kleine cupmaat ontzettend handig. Dus heb jij een kleine cupmaat, dan is er helemaal niets om je zorgen over te maken, want met deze onderstaande punten, zal jij ongetwijfeld ook de voordelen ervan gaan inzien.

Perfect voor tijdens het sporten

Je kunt je voorstellen, dat wanneer je gaat sporten, je lichaam een stuk meer te verduren krijgt wanneer je een grote cupmaat hebt. Ondanks het feit je een anita sport bh draagt, is het hebben van een kleine cupmaat ontzettend voordelig. Niet alleen omdat je borsten een stuk minder gewicht hebben om te kunnen bewegen, maar ook omdat ze tijdens je workout simpelweg niet in de weg zitten. Uiteraard is het ondanks een kleine cupmaat nog steeds essentieel een goede sport bh te dragen, want je zult er dan wel niet direct last van hebben, maar van binnen kun je alsnog alles beschadigen wanneer je er geen draagt.

Je hoeft niet perse een bh te dragen

Met een kleine cup, heb je ook de luxe om soms gewoon geen bh te dragen. Omdat je borsten niet echt kunnen gaan hangen, kun je in bijvoorbeeld een sjieke laag uitgesneden jurk er ook gewoon voor kiezen om eens een keer geen bh te dragen. Door de natuurlijke vormen te laten zien, zal het geheel een stuk stijlvoller ogen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat mensen je borsten kunnen zien.

Ruime keuze in bh’s

Wanneer je een grote maat bh hebt, dan ben je vaak al veroordeelt tot een speciale lingeriezaak. Net als dat wanneer je een compressie of postoperatieve bh nodig hebt, zal je ook een grote bh maat doorgaans niet snel in een normale lingeriezaak vinden. Een kleinere cupmaat daarentegen wel. Omdat er namelijk veel meer vrouwen zijn met een wat kleinere cupmaat, is de keuze in zowel bh’s als bikini’s dus een stuk groter.

Tot slot

Zoals je ziet heeft een kleinere cupmaat tal van extra voordelen. Dus ben jij onzeker dat je een kleine cupmaat hebt, lees dan bovenstaande voordelen nog eens goed door, want je zult merken, dat wanneer je met vrouwen praat met een grote cupmaat, ze soms zouden willen dat het allemaal een maatje kleiner zou zijn geweest.