Stravos
Image default
Vervoer en transport

Op zoek naar een betrouwbare aanhangwagen verhuurder? JobCar heeft een uitstekende reputatie!

Een aanhanger huren bij JobCar kan voor korte of langere tijd. U hebt de keuze uit meerdere modellen. Zo kunt u een dichte aanhanger huren, maar ook een

–        open aanhanger;

–        autoambulance;

–        kiepaanhangwagen;

–        bagagewagen.

Etten-Leur

JobCar is gevestigd aan de Sigarenmakerstraat 12 in Etten-Leur. Deze Noord-Brabantse plaats tussen Roosendaal en Breda heeft ruim 44.000 inwoners. Zij wonen verspreid over een oppervlakte van 55,90 vierkante kilometer. Etten-Leur heeft een jachthaven genaamd de Turfvaart. De wandelaars onder u bevelen we het Laarzenpad aan. Wilt u overnachten in Etten-Leur? Dat kan bijvoorbeeld in het 4 sterren Fletcher Wellness-Hotel Trivium, het 3 sterren hotel Vincents of in bed & breakfast De Streek. De Etten-Leurse Bisschopsmolen is een Rijksmonument. Dit geldt ook voor de Sint-Petruskerk, woonhuis De Zwaan, grensafbakening Vijf stoeppalen en klooster ’t Withof. Aan de Leeuwerik 8 staat Het Nederlands Drukkerijmuseum. Bezoekers krijgen er een goed beeld van de geschiedenis van de handzetterij en de boekdrukkunst. Over de oorsprong van de boekdrukkunst verschillen historici van mening. De meest waarschijnlijk versie is die waarin de uitvinding wordt toegeschreven aan Bi Shēng. Deze Chinese ambachtsman leefde in de elfde eeuw en hij zou als eerste losse letters – Chinese karakters – hebben gedrukt. De geschiedenis van de boekdrukkunst begint in 200 voor Christus met de blokdruk. Hierbij werden met name afbeeldingen, maar ook tekst in een blok hout gesneden. Het blok werd bewerkt met inkt voordat er papier op werd gelegd.

Aanhanger huren

We gaan weer even terug naar het onderwerp waar we mee begonnen: aanhangers. Wilt u een aanhanger met huif huren, heeft u een open model nodig of een elektrische kipper? Op de website van Jobcar worden alle huuraanhangers duidelijk beschreven. De juiste keuze is snel gemaakt. De reservering plaatst u online via een handig formulier: https://reserveren.jobcar.nl/. Ophalen van de aanhanger kan op maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 17.00 uur. ‘s Avonds afleveren kan op zondag tot 22.00 uur.

https://www.jobcar.nl/