Stravos
Image default
Bedrijven

Maak van iedere beurs een succes met een goede beurs stand

Op een beurs wil je natuurlijk opvallen tussen de vele concurrenten. Een goede beursstand kan in dit geval zeker niet ontbreken. Wanneer je een goede beursstand hebt, zorg je ervoor dat de bezoekers op jou afstappen in plaats van jouw buurman. Het is eenvoudiger om meer potentiële klanten aan te trekken en de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Als je naar een beurs gaat kun je ervoor kiezen om een beursstand te huren of te kopen. Bij het huren van een beurs stand wordt al het werk uit handen genomen, waaronder het ontwerpen, de standbouw en de benodigde prints en graphics 

 

De beurs stand kopen 

Wil je na de beurs graag de beurs stand kopen, bijvoorbeeld omdat de stand zo’n succes was en je deze vaker wilt gebruiken? Dan is dat geen probleem. Je krijgt in dit geval de complete modulaire stand. Het voordeel dat de stand modulair is, is dat je de stand makkelijker aan kunt passen en mogelijk uit kunt breiden op een volgende beurs. Verder krijg je er ook de volledige set verlichting bij en alle op maat gemaakte prints en graphics. Je hebt hierdoor een volledige stand tot jouw beschikking die je in kunt zetten wanneer jij wilt.  

 

Toch liever een beurs stand huren? 

Als je slechts eenmalig op een beurs staat of nooit op dezelfde beurs staat, kun je er ook voor kiezen om een beurs stand te huren. Een groot voordeel van het huren van een beurs stand is dat je geniet van volledige service. Je hoeft de standbouw bijvoorbeeld niet zelf uit te voeren, kunt iedere keer eenvoudig een nieuwe stand laten ontwerpen en hoeft je zelfs geen zorgen meer te maken over de logistiek. Een gehuurde stand kan op iedere plaats in Europa afgeleverd worden, waardoor je ook makkelijker op internationale beurzen kunt staan.