Stravos
Image default
Marketing

Joseph Ribkoff: elegante designerkleding van Canadese bodem

Net als Marc Cain staat het label Joseph Ribkoff bekend om zijn unieke stijl, die met allesbehalve simplistisch te omschrijven is. Het merk staat bekend om zijn elegante en mooie printen, die tegelijkertijd uniek én trendy zijn. Een merk dat de modetrends volgt, maar niet met gesloten ogen. Bent u een vrouw waarvoor hetzelfde geldt? Dan treft u bij Penninkhof een breed aanbod Joseph Ribkoff items die naar uw smaak zullen zijn.

Al tientallen jaren hét modemerk voor energieke vrouwen

Joseph Ribkoff staat net als Marc Cain al tientallen jaren aan de top wat betreft het ontwerpen van kleding voor moderne vrouwen met een drukke levensstijl. Het label werd in 1957 in Canada opgericht en heeft sindsdien geen dag stilgestaan. Bij Joseph Ribkoff wordt elke dag weer gefocust op de behoeften van de hedendaagse vrouw. En dat is terug te zien in de ontwerpen. Het label mag zich al ruim zestig jaar een van de marktleiders van Canada noemen en is vandaag de dag actief op ruim zestig internationale markten.

Het breedste assortiment Joseph Ribkoff bij Penninkhof

Bij Penninkhof treft u een breed assortiment Joseph Ribkoff artikelen. Elke nieuwe collectie van de designer vindt u ook ruim vertegenwoordigd terug op de website. Penninkhof stelt zijn aanbod dusdanig samen, dat de items onderling goed met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ook cross-styling met andere merken zoals Marc Cain is goed mogelijk. De tegelijkertijd originele en elegante printen kunt u op veel verschillende manieren en op diverse gelegenheden dragen. Een merk voor elke vrouw.

Elegant en origineel

De moderne vrouw kan van verschillende leeftijden zijn. Ongeacht welke leeftijd u hebt, wanneer u zich herkent in de behoefte aan elegantie én originaliteit, zal Joseph Ribkoff een merk naar uw hart zijn. Het label weet met zijn unieke stijl veel vrouwen te bekoren. Wie eenmaal een item van dit Canadese modehuis heeft aangeschaft, laat het daar vaak niet bij. Het label streeft een hoge kwaliteit en klanttevredenheid na, waardoor u keer op keer verzekerd bent dat u kleding met klasse koopt.