Stravos
Image default
Marketing

PR events in alle soorten en maten door een event bureau uit de omgeving van Amsterdam

Event bureau Triple P Entertainment nabij Amsterdam verzorgt PR die past bij het imago van jouw bedrijf of product. Een goed georganiseerd evenement kan een hoop publiciteit opleveren, maar moet een passende uitstraling hebben. Het event bureau in de buurt van Amsterdam denkt mee hoe jouw boodschap het beste overgebracht kan worden bij een première, prijsuitreiking of andere gelegenheid. Als de ambiance een positieve indruk maakt, word je onthouden. Daar kan Triple P Entertainment voor zorgen.

Events van het juiste formaat

Sommige evenementen moet je groots aanpakken, andere vragen om een meer intieme sfeer. Triple P Entertainment regelt grote locaties met uitgebreide aankleding en attributen. Ze verzorgen grote gelegenheden van A tot Z, met heel veel gasten en pers. Maar ze verzorgen ook juist kleine events, dat een exclusiviteit of warmte uitstraalt naar de aanwezigen en buitenwereld. Een lancering voor insiders, die perfect past bij het product.

De juiste sfeer

Bij de ene film past een première of dvd-lancering die elegantie en grootsheid uitstraalt. Een nette dresscode en een rode loper zorgen voor een klassieke filmsfeer. Bij andere films mag het allemaal wat meer met een knipoog en een geintje. Een paar leuke gimmicks om de conversatie op gang te krijgen of een sterk doorgevoerd thema zodat de gasten helemaal in de sfeer van de film ondergedompeld worden, zijn mogelijkheden. Ook voor andere events dan filmevenementen geldt: de juiste sfeer is cruciaal en kan verzorgd worden door Triple P Entertainment, hét event bureau nabij Amsterdam.

De juiste pers

Of het nu een klein of groot evenement is, hip en uitdagend of komisch en wervelend; de aanwezigheid van pers is van het uiterste belang. Het team van Triple P Entertainment heeft volop ervaring met het inzetten van de juiste pers. Dankzij een groot persnetwerk vindt het event bureau nabij Amsterdam de persorganisaties die het beste passen bij het evenement. Met een mooie berichtgeving wordt er nog lang nagepraat over jouw evenement. Of het nu om de gelegenheid zelf of de pers gaat; Triple P Entertainment zorgt dat je wordt onthouden.

https://triplepentertainment.nl