Stravos
Image default
Relatie

Uit balans door de stress geraakt

 

Werk, het is iets wat vaak het grootste gedeelte van jouw tijd in beslag neemt. Als je gelukt hebt, dan heb je een leuke baan en haal je daar veel voldoening uit. Maar het kan soms ook stress opleveren, zoveel stress in Deventer dat je uit balans bent. Wat kun je ertegen doen? Een coach kan je helpen om stress in Deventer tegen te gaan en weer meer positieve energie uit je werk te halen!

Stress op je werk

Een coach helpt jou om minder stress in Deventer te krijgen op je werk. Hij of zij biedt persoonlijke begeleiding bij het vinden van balans tussen werk, privé en jouw welzijn.  Door meerdere gesprekken samen kijkt de loopbaan coach naar de zaken die spelen. ZO wordt er gekeken naar wat jouw sterke en zwakke punten en die wellicht stress in Deventer op je werk veroorzaken. Ook kan een coach helpen met maken van beslissingen, als je bijvoorbeeld twijfels hebt over je baan omdat deze veel stress oploopt. Samen met de coach ga je in gesprek en de coach stelt vragen om de oorzaak van je twijfels te achterhalen, te kijken wat de oorzaken zijn van stress in Deventer en waarvan je wel energie krijgt.

Waarom zou je gebruik maken van een coach?

Als veel stress in Deventer ervaart op je werk of als je veel negatieve energie krijgt van je werk kan een coach nuttig zijn. Dit kan ook handig zijn als je wilt uitvinden waar je gelukkig van wordt op carrièregebied. Door de gesprekken met de coach kijk je niet alleen waar de stress in Deventer vandaan komt, maar kijk je ook naar wat het beste is voor jezelf. Door de gesprekken met de coach kom je zo tot resultaten en krijg je handvatten om beter met de stress in Deventer om te gaan. Misschien betekent dat dingen anders doen op je werk of te zoeken naar een nieuwe uitdaging. Wat het ook wordt, met een coach krijg je helderheid en gaat de stress in Deventer tegen