Stravos
Image default
Bedrijven

Must haves

Wat zijn nou de echte must haves die je niet kan missen dit jaar? Hoe weet je nou wat de nieuwe trends zijn? En hoe blijf je op de hoogte van de nieuwe trends? Ga zo nog maar even door. Elke dag weer verandert er van alles, hierdoor ben je wellicht het overzicht kwijt. Wij gaan jou alles vertellen over dé must haves van 2022. Veel leesplezier!

 

Bij must haves kun je denken aan lichtgordijnen, netverlichting, ijspegelverlichting, pop-up kerstbomen enzovoort. Zo kan je het hele huis versieren en kerstklaar maken, maar wat veel mensen vaak vergeten is dat je niet alleen je huis leuk kan versieren, maar ook buiten de tuin is heel belangrijk voor het echte kerstgevoel.

IJspegel verlichting 

IJspegelverlichting is er in veel verschillende soorten en maten. De keuze is enorm, kunnen we wel zeggen. Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils. De ijspegel verlichting is er in verschillende maten en ook kan je kiezen voor een zwart of wit snoer. De kleur verlichting van de ijspegel verlichting is warm wit, waardoor je een veel sfeer creëert.  

Pop up kerstboom

Een zeer belangrijke must have is onze pop up kerstboom. Veel mensen weten niet goed hoe ze een kerstboom moeten versieren. Bij de pop up kerstboom heb je eigenlijk het hele pakket bij elkaar en zo heb je dus al gauw binnen een enkel ogenblik je perfecte kerstboom staan. In het pakket zitten onder andere de voet, de paal, een aansluitsnoer en om niet te vergeten uiteraard de verlichting en kerstballen. Ook is het mogelijk om met de schakelaar verschillende lichtstanden aan te zetten.

Netverlichting 

Netverlichting is voor velen erg fijn om te hebben, omdat je de verlichting niet zelf hoeft te verdelen. De lampjes zijn van zichzelf al egaal verdeeld en zorgt voor een sfeervol effect.

De netverlichting is in groot oppervlakte te verkrijgen zo kan je elke ruimte gezellig maken.

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/must-haves-2021/