Stravos
Image default
Horeca

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

Er zijn meerdere partijen op internet te vinden die deze service aanbieden. Maar onze favoriet is Shakes on Wheels.

Zij hebben ervaring op ruim 2000 evenementen, van bedrijven, tot cateringen, tot beurzen tot grote festivals. En elke keer maken ze de lekkerste verse smoothies!

Een smoothie is typisch zo’n gezond tussendoortje waar je collega’s altijd wel zin in hebben. Je kan een smoothie zo zoet of zo gezond maken als je wilt. Manieren om een smoothie extra gezond te maken zijn bijvoorbeeld het toevoegen van groente, superfoods en noten. De experts van Shakes on Wheels kunnen je er alles over vertellen.

Shakes on Wheels 

Al sinds 2014 verhuren wij smoothiebars voor events maar waarom Shakes on Wheels?                                                 Bij Shakes on Wheels heb je een uitgebreid smoothiemenu. De smoothies bestaan uit het lekkerste fruit, groente en verse kruiden. Ons smoothie menu bestaat uit verschillende smoothies die kunnen wisselen per seizoen. Hierdoor zijn de smoothies niet alleen heel lekker, maar ook super gezond! Voor een event kun je uit 3 smaken kiezen. Vaak met één groene smoothie. Is er een speciaal thema of voorkeur voor fruit of kleur. Laat dit dan aan ons weten. Wij denken graag met je mee! 

Bij Shakes on Wheels is het ook mogelijk om je eigen logo, tekst of quote op de smoothie bekers, smoothiebar of kleding te drukken. Zo is jouw bedrijf overal zichtbaar. Bij onze Smoothies en smoothiebars staat duurzaamheid voorop. Wij gebruiken geen plastic disposables en werken met seizoen producten. Ook streven wij ernaar om voedselverspilling naar nul te reduceren. Als je een van onze smoothiebars huurt regelen wij de gehele smoothie catering van A tot Z. Het enige wat wij van jou nodig hebben is een geschikte plek op te staan met elektriciteit.  

Kijk voor prijzen en meer informatie over onze smoothiebar huren op onze website of neem contact met ons op.