Stravos
Image default
Horeca

Smoothies bestellen bij Smoothies op je Werk

Eenvoudig verse smoothies bestellen? Bij Smoothiesopjewerk.nl kan het!

En om het nog mooier te maken. Omdat iedereen wegens corona thuis werkt hebben ze nu hun smoothieboxen ook beschikbaar gemaakt voor mensen thuis. In hun kleinste box zitten 30 smoothies, perfect om de hele maand elke dag een smoothie te kunnen drinken dus. Je bewaard de smoothies eenvoudig in de vriezer en drinkt ze wanneer het jouw uitkomt.

Alle smoothies worden vers geblend in de vershal in Utrecht. Daarna gaan ze gelijk de shockvriezer in. Op die manier blijven allemaal vitamines, mineralen en smaak behouden. De smoothies worden verstuur in tempex boxen en zo’n smoothiebox word gewoon via de post naar jou huis verstuurd.

Aan het bestellen van smoothies bij Smoothies op je werk zitten veel verschillende voordelen. We zullen er een paar voor jouw op een rijtje zetten:

1. Gezondere levensstijl. Dit zorgt voor gezonder personeel en dus minder ziekte verzuim.

2. Betere consentratie. Gezonde voeding helpt jouw personeel beter te consentreren op hun werk en zij zullen dan ook beter presteren. Dus beter resultaat.

3. Gezond is ook lekker. Je kunt voor jou personeel de drempel naar gezond eten verlagen omdat er toch een beetje een taboe hangt boven het gezond eten. Bij sla bijvoorbeeld. ‘Ik ben toch geen konijn’ hoor je vaak. Maar samen is altijd beter dan alleen.

Er zijn natuurlijk veel meer voordelen als je smoothies besteld voor op je werk. Deze voordelen kun je ook vinden op onze website net als nog veel meer andere informatie over het bestellen van smoothies op je werk. Je kunt er bijvoorbeeld alles vinden over de prijzen, hoe het bestellen van de smoothies werk, welke smaken je allemaal kunt kiezen en natuurlijk de voordelen van smoothies. Want wie wil nou niet lekker snacken maar toch ook gezond? Heb je nog vragen neem dan contact met ons op via de contact gegevens op onze website.