Stravos
Image default
Eten en drinken

Amerikaans frisdrank; je koopt het bij Snoepdiscounter

Is alles in Amerika beter? Voor veel mensen heeft Amerika nog steeds de charismatische aantrekkingskracht van succes en overdrijving. Daarom zijn Amerikaanse frisdrankproducten zo populair. Ze zijn echt lekkerder. De smaak geeft de doorslag. Frisdranken, en andere Amerikaanse producten, smaken vaak heftiger dan Europese. Er zijn beroemde Amerikaanse frisdranken. De bekendste is ongetwijfeld Coca Cola. Maar veel mensen kennen de andere toppers uit Amerika niet, omdat ze in de gewone supermarkten in Nederland niet verkrijgbaar zijn. Bij snoepdiscounter kun je bijvoorbeeld de volgende aparte, smaakvolle Amerikaanse frisdranken verkrijgen.

Waarom zou je Amerikaanse frisdranken kopen?

Voor de smaak, het plezier, de show. Ook als cadeautje zijn Amerikaanse frisdranken apart en feestelijk. Geef je een knallende fuif en weet je geen thema? Wat dacht je van een Amerikaanse Party? Iedereen komt Amerikaans gekleed, en kan zich laven en voeden aan de beste Amerikaans frisdrankjes die er te koop zijn. Natuurlijk zorg je ook voor Amerikaanse hapjes en snoep.

Welke Amerikaanse snoepsoorten zijn er te koop?

In Nederland kun je Amerikaanse snoepjes kopen, maar de meest populaire kun je alleen in Amerika kopen, of bij snoepdiscount. Bijvoorbeeld Bean Boozled, met smaken waar je bijna van gaat rillen en trillen. Wat dacht je van Spoiled Milk of Coconut, Rotten Egg of Buttered Popcorn, Stinky Socks of Tutti-Frutti en Dead Fish of Strawberry Banana Smoothie? Dat is nog maar een kleine greep uit de waanzinnige grappige namen van Bean Boozled snoepjes.

Amerikaanse zoutjes. Welke smaken moet je echt eens proberen?

Na iets zoets wil je iets hartigs. Dan kun je kiezen voor de meest smaakvolle Amerikaanse zoutjes die er zijn. Wat dacht je van Herr’s Cheese Balls? Deze kaasballen zitten in grote potten, voor urenlang knabbel genot. Ga je liever voor een lekkere hete knabbel, dan zijn de Carolina Reaper, ook van Herr’s, misschien zelfs te heet voor je. Deze zoutjes zijn geschikt voor de echte hete happers onder je partybezoek. Ook voor de leut zijn deze zoutjes leuk, want je kunt er een wedstrijd element aan verbinden. Wie eet ze zonder moeite op? Wie kan ze echt niet verdragen en wie durft ze niet eens te proeven? ‘Scorchin Hot’ staat er op de verpakking, en iedereen weet wat dat betekent. Wil je het milder houden maar ben je op zoek naar een nieuwe ervaring? Proef dan eens de onvergetelijke Buffalo Blue Cheese curls van Herr’s. Zoutjes met de volle smaak van blauwe kaassoorten. Zo zie je maar weer, ook Amerikanen houden van kaas. Lekker met zo’n onvergetelijk Amerikaans frisdrankje erbij.

https://www.snoepdiscounter.nl/