Stravos
Image default
Eten en drinken

Waar kunt u het beste uw boodschappen bestellen?

Bij Coop.nl kunt u het beste, snelste en het gemakkelijkst uw boodschappen bestellen. In zes handige stappen heeft u uw boodschappen besteld, en wanneer u dit voor 11:00 doet, heeft u uw boodschappen de volgende dag al in huis.

De Coop is een supermarktketen die in 1891 ontstaan is nadat arbeiders hun krachten bundelden tegen de lage lonen, hoge prijzen van voedselwaren en slechte kwaliteit van foodproducten. Sinds 2001 is Coop gefuseerd met CoopCodis en vanaf 2010 dragen zij gezamenlijk de naam Coop Nederland. Coop Nederland is een supermarktketen met meer dan 300 locaties in heel Nederland.

Coop staat voor goed en goedkoop eten én duurzaamheid. Bij het bestellen van uw boodschappen wordt rekening gehouden met de milieu-impact, de eerlijkheid van de producten en de prijs-kwaliteit verhouding.

Wist u dit al over online boodschappen bestellen?

Het online boodschappen doen zit in een opmars. Het onderzoeksbureau GfK heeft samen met Distrifood een aantal feiten op een rijtje gezet over de marktontwikkelingen op dit gebied.

Feit 1: De groei van online omzet zet door, steeds meer mensen bestellen online.

Feit 2: De groei in de omzet komt enkel door het bezorgen en niet door het afhalen van de bestellingen.

Feit 3: Steeds meer klanten ontdekken de onlinemogelijkheden. In kwartaal 3 van 2018 doet 10,2 procent van de huishoudens weleens online bestellen, twee jaar eerder lag dit percentage op 6,6 procent in hetzelfde kwartaal.

Feit 4: Een kleine groep is verantwoordelijk voor de omzet online. Met name welgestelde huishoudens met kinderen en tweeverdieners zijn diegene die het meeste online bestellen. Zij zijn voor maar liefst 60,3 procent goed voor de online verkopen van supermarkten.

Feit 5: Het bestellen van versproducten is relatief laag. Men bestelt voornamelijk schoonmaakmiddelen, frisdranken, vruchtensappen, siropen en ongekoelde zuivelproducten. Daarnaast hebben persoonlijke verzorgingsproducten het hoogste marktaandeel online.

Feit 6: A-merken scoren online goed. Met name A-merken als Pickwick, Aviko, Hak, Heinz en Coca-Cola, Campina en Unox scoren online goed.

Geniet van de voordelen!

Geniet van de voordelen van online boodschappen doen: niet meer hoeven sjouwen met zware boodschappentassen, niet meer eindeloos zoeken naar de juiste producten en geen lange rijen bij de kassa. Tevens heeft u gemakkelijk en snel contact met de manager of bezorger van de door uw gekozen Coop-winkel en bij het bestellen heeft u een vers garantie; op groente, zuivel en vlees.

Begin daarom vandaag nog met het boodschappen doen via Coop.nl en ontdek de voordelen zelf.