Stravos
Image default
Eten en drinken

Heerlijke shortribs kopen bij het vleesatelier

De LeJean shortrib is een echte aanrader voor iedere barbecue maar ook voor als je wat gasten uitnodigt voor een heerlijk diner. Ben jij de standaard sparerib wel een keertje zat? Plaats dan een keert de shortrib in je mandje van de webshop voor een heerlijke afwisseling. De shortrib lijkt op de sparerib maar, de naam zegt het al, hij is alleen iets korter. Maar daarom is hij niet minder lekker. De shortrib kent een malse en zachte smaak en is perfect voor op de barbecue. Als je bij het vleesatelier vlees besteld weet je zeker dat er hoogwaardig vlees bij jou thuis wordt gebracht.

Een passie voor vlees

Het vleesatelier zorgt ervoor bij de shortrib maar ook bij de ander soorten vlees in het assortiment dat de smaak optimaal en uniek is. Dit doen zij door contact de houden met de boerderijen, die zich over de hele wereld bevinden. Er wordt dan gecheckt of de dieren wel een volmaakt leven hebben gehad. Het vleesatelier gaat ook opzoek naar boerderijen die uniek en het lekkerste vlees verkopen. Het lekkerste vlees vinden is dus een zoektocht die zich op de hele wereld betrekt. Landen als Nieuw-Zeeland zijn geen uitzondering, de inkopers gaan er gewoon naar toe om het beste vlees te zoeken. Vandaar ook het ruime aanbod op de webshop van het vleesatelier.

Hoe bereid je de shortrib?

Omdat de shortrib vrij nieuw is, is het ook niet gek dat je nog onbekend bent met het bereiden van dit stukje vlees. Wat je moet weten is dat je het beste het vet van de shortrib erop kunt laten zitten bij de bereiding. Dat maakt namelijk de smaak van de shortrib extra intens. Je kunt kiezen op de website tussen twee verschillende shortribs, namelijk de Ierse shortrib en de Black Angus shortrib uit Zuid-Australië. Voor beide stukken vlees is de bereiding hetzelfde. Maak een lekkere kruidenrub en smeer de shortrib hiermee in. Plaats dan de shortrib op de barbecue en houdt rekening met een bereidingstijd van een uur. Het is absoluut het wachten waard!