Stravos
Image default
Bedrijven

Zorg voor een goede belijning in parkeergarages

Belijning parkeergarage

Ons bedrijf kan u helpen met verschillende kwesties. Heeft u bijvoorbeeld een parkeergarage? In dat geval kan het aan te raden zijn om voor een belijning parkeergarage te gaan. Dat heeft verschillende voordelen, waarvan er één is dat dit ervoor gaat zorgen dat er meer overzicht is op de parkeerplaats. Maar het zorgt er ook voor dat de auto’s praktischer worden neergezet. Maar ook voor andere soorten van belijning bent u bij onze op de juist plaats. Bijvoorbeeld voor een Magazijn Markering, het belijnen van sportvelden, schoolpleinen en nog veel meer.

Veel mogelijk

Bij ons is er gelukkig veel mogelijk als het gaat om de magazijn markering, maar bijvoorbeeld ook om de belijning. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen uit vele verschillende kleuren als het gaat om de belijning. Heeft u liever belijning met felle kleuren, zodat alles heel goed zichtbaar is? Of geeft u toch liever de voorkeur aan de meer neutrale kleuren. In principe is beide gelukkig mogelijk en het is dan ook mooi dat u daar uit kunt kiezen. De verf die wij gebruiken is van een hoogwaardige kwaliteit en gaat dus zeer lang mee. Wij gebruiken namelijk 2-compontenten vegenverf. Dit wordt bijvoorbeeld ook gebruikt bij wegenbouw.

Veel ervaring

Bij ons is gelukkig veel ervaring in huis, dus u kunt ervan uitgaan dat er kwaliteit wordt geleverd. Op onze website vindt u meer informatie over al onze expertises en wij vertellen u ook graag over eerdere projecten die wij met trots hebben vervuld. We zijn ook zeer flexibel. Het is voor ons belangrijk om altijd naar de klant te luisteren. De klant is bij ons namelijk altijd koning en daar handelen wij dan ook naar. Wilt u extra informatie of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.