Stravos
Image default
Aanbiedingen

3 tips om je interieur gezelliger te maken

Het is najaar en we gaan richting de kerst. Tijd om gezelligheid en sfeer in huis te creëren. Je kunt dit op verschillende manieren doen. In deze blog gaan we drie tips langs om erachter te komen hoe jij je interieur sfeervoller kunt maken. Ook geven we je een aantal inspiratietips, die je makkelijk zelf kunt toepassen. Lees dus snel verder voor een flinke dosis inspiratie!

  1. Geur is alles

Wat ruikt het hier lekker. Dat is wat je wilt horen. Hoe kan je een heerlijk aroma door je huis heen creëren? Koop geurkaarsen of geurstokjes om een heerlijke geur door je huis te verspreiden. Er zijn veel verschillende merken en plekken waar je terecht kunt voor geurkaarsen. We raden aan geurkaarsen te kopen met een wintergeur. Een wintergeur kan zijn: pompoen, dennenboom of koekjes. 

  1. Kleed het leuk aan

Decoratie is alles. Je kunt nog zo’n mooi huis hebben, maar als er geen decoratie is, zal het nooit af zijn. Denk vooral aan zachte materialen, zoals: wol of katoen. Kleedjes en kussens op de bank. Ook kun je investeren in een mooi tafelkleed. Zo lijkt elk diner op een kerstdiner. Ook houten items zijn weer helemaal terug. Dit kan je ook in de details verwerken. Koop bijvoorbeeld een houten dienblad of hang mooie takken aan de muur voor een knusse sfeer. 

  1. Niet te fel graag

Lampen en andere verlichting, drukt een stempel op je interieur. Niets is zo ongezellig als licht dat te fel is. Voor dit probleem zijn verschillende oplossingen: kaarsen bijvoorbeeld, maar je kan je hele huis niet verlichten met kaarsen. Daar hebben we lampen voor. Lampen kunnen soms fel zijn, daar zijn led dimmers de oplossing voor. Met led dimmers kun je eenvoudig de lampen die je al hebt dimmen. Ledverlichting is namelijk ontzettend brandveilig en duurzaam, maar niet altijd even subtiel. Gebruik dus led dimmers om wat sfeer in huis te halen. Ben je op zoek naar led dimmers? Neem dan een kijkje op de site van Ledlampenkopen.nu. Hier vind je een groot assortiment aan led dimmers en de verzending is erg snel. Voor 23.00 uur besteld? Dan heb je het morgen in huis. Ideaal!

Dit waren onze tips, we hopen je geïnspireerd te hebben!

 

https://www.ledlampenkopen.nu/