Stravos
Image default
Zakelijk

Paarden speelgoed voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en het is tijd om iets leuks te zoeken voor jouw geliefden! Als je op zoek bent naar iets voor je kinderen of bijvoorbeeld je neefjes en nichtjes dan kom je al snel op speelgoed uit. Want ja, een boek over de geschiedenis van Nederland maakt menig kind enthousiast. Veel kinderen in Nederland hebben een grote interesse in de paardensport. Wij leven namelijk in een echt ruitersland waar we ruim 400.000 paarden hebben (!) en 500.000 ruiters.

Heeft jouw kind interesse in paarden? Dan bof je, want we hebben iets leuks voor je in petto: paarden speelgoed. Er zijn diverse webshops in Nederland die zich gespecialiseerd hebben in paarden speelgoed voor kinderen. Zo kan je van alles vinden over hobbelpaarden, schommelpaarden, miniatuur maneges en springhindernissen.

Bo-Anne.nl – duurzame webshop

Een van deze bedrijven is Bo-anne.nl, een webshop mét een fysieke winkel waar je ook langs kan komen om de producten te bekijken. Bo-anne.nl is niet alleen gespecialiseerd in paarden speelgoed, maar ook in houten speelgoed. Enorm fijn vinden wij, gekeken naar de duurzaamheid van de producten. Waar wij zelf als kinderen plastic speelgoed in ons mond stopte, is er meer bewustzijn rondom deze chemische producten en de lage duurzaamheid die het heeft. Zo belandt plastic speelgoed al snel in de prullenbak terwijl houten speelgoed een robuuste uitstraling heeft en daardoor langer bewaard wordt of zelfs doorgegeven wordt aan de volgende generatie.

En zeg nou zelf, een gave houten looppaard ligt toch veel lekkerder in de hand dan een plastic stukje speelgoed? Een ander voordeel van houten speelgoed is dat de verbeelding van kinderen weer meer aangesproken wordt. Plastic speelgoed met allerlei lichtjes en geluiden zorgt er namelijk voor dat kinderen minder hoeven na te denken/te verbeelden. Houten speelgoed is lekker simpel en daardoor doen onze hersenen meer moeite om er iets leuks van te maken!

Dan de gouden combi: houten paarden speelgoed. Paarde nspeelgoed zorgt ervoor dat het ‘ruiter zijn’ al op een jonge leeftijd begint te spelen. Zo lekker je op een hobbelpaard bijvoorbeeld al hoe je moet zitten op een paard en met een miniatuur manage hoe je voor een paard moet zorgen. Ben jij zelf een ruiter en lijkt het je leuk om je kinderen op een speelse manier meer in contact te brengen met jouw passie? Dan is dit een leuk Kerstcadeautje. En mocht je zelf stiekem even rond willen hobbelen met de loopstok, van ons mag het 😉

paarden speelgoed