Stravos
Image default
Sport

Voorbereid en veilig duiken: bestel uw trimvest en toebehoren hier

Of u nu als ervaren duiker toe bent aan een nieuw trimvest of als beginnend duiker uw eerste uitrusting samen wilt stellen; bij duikwinkel Herman Lieven bent u aan het juiste adres. Bij deze winkel vindt u alle materialen om goed voorbereid en veilig te kunnen gaan duiken. Het ruime duikassortiment van Herman Lieven vindt u in de 1000 m2 grote winkel in ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is de collectie aan duikmaterialen online inzichtelijk. Via de webshop kunt u zoeken binnen het aanbod dat is onderverdeeld in de categorieën Duikuitrustingen, Snorkeluitrustingen, Duikkleding, Tech Duiken, Freediving en SUP. Heeft u de voor u benodigde materialen gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online.

Zoekt u een trimvest dat aan al uw eisen voldoet?

Bij Herman Lieven kunt u terecht voor een trimvest voor heren, dames en kinderen. De trimvesten worden aangeboden in verschillende prijsklassen en komen in diverse uitvoeringen, zoals een trimvest met geïntegreerd loodsysteem. U vindt binnen de collectie trimvesten de merken Beuchat, Aqualung, Scubapro en Apeks terug. Ook voor accessoires zit u goed bij deze duikwinkel. Voor uw trimvest koopt u bij Herman Lieven onder meer inflators, messen en loodpockets. Bent u er niet zeker van welk trimvest u moet kiezen en wenst u aanvullende informatie of advies? Dan bent u welkom in de winkel in ’s-Hertogenbosch of kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice.

Een ademautomaat van verschillende topmerken

Ook een nieuwe ademautomaat van topmerken zoals Scubapro, Aqualung of Apeks vindt u bij Herman Lieven. De ademautomaten worden net als de trimvesten in verschillende prijscategorieën aangeboden. U kunt terecht voor voordelige exemplaren maar u zult eveneens varianten vinden met kwalitatief hoogstaande ademeigenschappen. Voor jaarlijks onderhoud aan de ademautomaat hoeft u niet elders te zoeken. In de professionele werkplaats van Herman Lieven worden jaarlijkse servicebeurten aan ademautomaten uitgevoerd. Daarbij kunt u hier ook terecht wanneer u een probleem aan uw ademautomaat ondervindt.