Stravos
Image default
Bedrijven

Vaste pinautomaat kopen

Op zoek naar een vaste pinautomaat?

Heeft u een winkel en wilt u een nieuw vast pinautomaat kopen dat van alle moderne gemakken voorzien is, zoals de mogelijkheid om contactloos te betalen? Of opent u binnenkort een nieuwe winkel en heeft u nog geen vaste pinautomaat gekocht? Dan bent u bij Pintip op het juiste adres aanbeland. Pintip zorgt er namelijk voor dat uw klanten de pinautomaat meteen kunnen gebruiken, daar hoeft u verder niks voor te doen. Wij regelen de administratieve rompslomp, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Een vaste pinautomaat kopen bij Pintip

Wilt u een pinautomaat kopen, maar weet u niet zeker of een mobiel pinautomaat of een vaste pinautomaat het best bij uw locatie en situatie past? Vul dan de online keuzehulp in, zodat u beter en gemakkelijker een keuze kunt maken. Wilt u niet direct een vast pinautomaat kopen, maar huurt of lease u die liever omdat u hem maar een paar weken nodig heeft? Dat kan natuurlijk ook! Dan kunnen uw klanten gewoon bij u pinnen en blijft u na het evenement niet achter met een hele hoop losgeld op zak. Wel zo makkelijk.

Heeft u een keuze kunnen maken en wilt u een pinautomaat bij ons kopen of huren? Dit kunt u gemakkelijk online of telefonisch regelen, waarna wij de pinautomaat bij u komen installeren. Dan staat hij binnen een mum van tijd gebruiksklaar bij u op de toonbank van de winkel of in uw stand op het evenement.

Wilt u een vaste pinautomaat kopen bij Pintip?

Heeft u een keuze kunnen maken uit de mogelijkheden die we u aanbieden? Wilt u een vaste pinautomaat bij ons kopen? Dat kunt u gemakkelijk doen door te bellen naar 0529-484004 of op de website op ‘bestel direct’ te klikken. Heeft u vragen? Bel dan gerust of maak gebruik van de chatfunctie op de website. We staan u graag te woord.

https://www.pintip.nl/