Stravos
Image default
Dienstverlening

Unieke dagcursussen auto theorie van Gelijk Geslaagd

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het halen van je auto theorie examen? Vind je het lastig om alle theorie in je eentje aan te leren of ben je niet zo gemotiveerd en zit je al een tijdje tegen het leren aan te hikken? Gelijk Geslaagd kan je helpen! Volg onze unieke dagcursus auto theorie in Gouda, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Westland, Delft, Nijmegen of een van onze andere locaties.

Leren in groepsverband en les van een relaxte docent

Je volgt onze cursus in een groep met gezellige cursisten. Iedereen die onze cursus volgt heeft hetzelfde doel voor ogen: slagen voor het theorie examen van het CBR. En door onze cursus gaat dat zeker weten lukken! We werken en leren in groepsverband. Zo kan je van elkaar leren en heb je ook nog eens steun aan elkaar. De theorieles wordt gegeven door een docent die op een rustige manier les geeft. Begrijp je iets niet? Dan kan je dit gewoon aangeven. De docent zal het je nog een keer uitleggen, en als nodig nog een keer. Hij is zeer relaxed en heeft ook ervaring met mensen met leerproblematiek, faalangst, ADHD of concentratieproblemen. We zorgen ervoor dat iedereen de theorie goed kent voor we het examen bij het CBR gaan maken.

Schrijf je in voor de dagcursus van Gelijk Geslaagd

Theorieles in de ochtend, examen maken bij het CBR in de middag. Dit betekent dat, wanneer je onze cursus volgt, je in 1 dag kan slagen voor je theorie examen! Meteen dezelfde dag je theorie certificaat in the pocket, dat wil toch iedereen! Schrijf je dan ook meteen in voor onze dagcursus. Dit kan heel eenvoudig online. Kies de datum en locatie van de cursus die je wilt volgen en vul je gegevens in. Wij sturen je een bevestigingsmail met verdere info en zorgen dat we een plekje voor je reserveren bij het CBR.

Wist je dat we naast auto theoriecursus ook de dagcursus motor theorie aanbieden? Dus ben je bezig je motor rijbewijs te halen? Ook dan kan je bij ons terecht!

  

https://www.gelijkgeslaagd.com/