Stravos
Image default
Geschenken

Laat je verrassen door de prachtige ringen van Bijzondere Trouwringen

Zijn jullie zijn op zoek naar trouwringen die niemand anders heeft? Naar een origineel ontwerp van een eersteklas materiaal met blinkende details? Bij Bijzondere Trouwringen zullen jullie slagen! Het assortiment bevat exclusieve trouwringen gemaakt door edelsmid Hildardjan Verweij.

Om je een eerste indruk te geven, beschrijven we een paar exclusieve modellen. Allereerst platina ringen. De kleur van dit oersterke edelmetaal is grijswit. Er zijn ringen met een zwarte briljant, ringen van platina gecombineerd met witgoud en ringen met een rij witte briljanten. Houd je van basic en strak, dan zal een egale platina trouwring zeker in de smaak vallen. Heel speciaal zijn de bewegende ringen. Ze bestaan uit twee delen: een buitenring gemaakt van witgoud of goud en een binnenring van edelstaal. Tussen beide ringen is een beetje ruimte gelaten, waardoor ze kunnen bewegen.

Deze trouwringen in witgoud zijn erg gewild: modellen met briljanten, ringen met verrassende vormen en accenten in zowel mat als glanzend. Op het eerste gezicht lijkt witgoud op zilver, maar we hebben het hier over een mengsel van goud en nikkel of goud met palladium. Het is dus geen natuurlijk metaal, maar een door mensen gemaakte legering van natuurlijke metalen.

De ringen die je ziet op www. bijzonderetrouwringen .nl zijn niet online te bestellen. De reden? Een trouwring moet je zien, voelen, passen en op maat laten maken. De website is bedoeld voor iedereen die gaat trouwen, op zoek is naar een mooie ring en zich wil oriënteren. Voor de daadwerkelijke aankoop ga je naar een van de drie locaties van Bijzondere Trouwringen: Amersfoort, Diemen of Veenhuizen. De adressen staan online.

Hierbij een paar tips die vast van pas zullen komen bij het uitzoeken van een trouwring:

-zet je wensen en ideeën qua materiaal en vorm op een rij voordat je de ringen gaat bekijken;

-spreek van te voren met elkaar af wat het budget is dat jullie te besteden hebben;

-kies niet één maar meerdere ringen uit die jullie allebei leuk vinden zodat jullie eenmaal bij Hildardjan in Amersfoort, Diemen of Veenhuizen nog kunnen vergelijken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/