Stravos
Image default
Bedrijven

Torenhoge tarieven in Parijs

Iedereen weet: parkeren in de Franse hoofdstad is duur. Überhaupt een parkeerplek vinden op straat, is zoeken naar een speld in een hooiberg. De Parijse tarieven zijn een stuk hoger dan buiten de stad. Waarom eigenlijk? Veel mensen wonen en werken in het centrum van Parijs en die hebben geen andere optie dan de auto te nemen. Gevolg: peperdure parkeertarieven. Paris France Parking heeft daar iets op bedacht: low cost parkeergarages.

De tarieven van Paris France Parking

Bij Paris France Parking betaalt u per dag €22,20 euro. In andere parkeergarages is dat gemiddeld bijna €35,- euro per dag. Voor 2 dagen is ons tarief €42,95 euro, voor 4 dagen is dat €62,- euro en voor 10 dagen hoeft u maar €99,- euro te betalen. Door te reserveren bij Paris France Parking bespaart u tot wel 60 procent! Uw auto staat ook nog eens helemaal veilig geparkeerd in hartje Parijs.

2500 parkeergarages

Paris France Parking beheert 2500 parkeergarages in en om Parijs. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Parking Place des Fêtes, parkeergarage Gambetta, parkeergarage Pyrenees du Clos of parkeergarage Bellefond.

https://www.parisfranceparking.nl/