Stravos
Image default
Bedrijven

Fimar geeft u grip op uw financiële situatie

Verkeer je financieel in zwaar weer? Zie je door de bomen het bos niet meer? Loopt jouw schuldenprobleem uit de hand? Kamp je met geestelijke of fysieke problemen en zorgen die ervoor dat je niet goed met geld om kunt gaan? Laat je bijstaan door Fimar. Wij zijn een organisatie die bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer aanbiedt. Deze diensten bieden we aan in de omgeving van Roosendaal en Rotterdam, waar we gevestigd zijn.

Bewindvoering, schuldhulpverlening en budgetbeheer

Bij Fimar werken we met een vast contactpersoon. Voor al je vragen kun je steeds terecht bij je eigen contactpersoon dus, zodat de antwoorden meer gericht kunnen zijn op jouw persoonlijke situatie. Tevens krijg je een inlogcode waarmee ingelogd kan worden op de website. Zo kun je digitaal inzicht krijgen in de stand van zaken.

Snel, transparant en persoonlijk

Als je je aan wilt melden beginnen we eerst met een telefonisch gesprek waarin we onze diensten toelichten. We kijken dan welke oplossing voor jou het meest geschikt is. Vervolgens wordt een persoonlijk kennismakingsgesprek ingepland, waarin we onze werkwijze nader toelichten. Als je door wilt zetten met de hulpverlening word je definitief aangemeld. Deze laatste stap kan elektronisch geschieden. Je hoeft dus niet nogmaals naar ons kantoor in Rotterdam of Roosendaal te komen.

Neem contact op voor meer informatie

Nog vragen? Bel dan gerust naar 0165 820 992 voor meer informatie. Wij staan je graag te woord.

https://www.fimar.nl