Stravos
Image default
Aanbiedingen

In 5 stappen met Convins naar de beste telemarketing

Professionaliteit staat op de eerste plek bij Convins en projectcoördinatie speelt hier een grote rol in. We nemen u van begin af aan mee in alle stappen en doorlopen het gehele traject samen met u. Zo kunt u verzekerd zijn van een zo soepel mogelijk proces en de beste resultaten. In deze blog leggen we u graag, stap voor stap, onze werkwijze uit.

1. Kick-off

We starten met een gezamenlijke kick-off om concrete doelen stellen, de doelgroep in kaart te brengen en de eerste aanzet voor een strategie te maken. Op die manier kunnen we ook reële verwachtingen scheppen en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. De kick-off geldt ook als een nadere kennismaking waarin wij duidelijk maken wat wij als Convins voor u kunnen betekenen, maar willen we ook exact te weten komen waar uw bedrijf voor staat.

2. Briefing

Zodra bepaald is welke strategie gevoerd gaat worden, wie de doelgroep is, wat de tone-of-voice moet zijn en wat de gewenste resultaten zijn starten we met de briefing. Daarin bepalen we gezamenlijk nog eenmaal de werkwijze en stemmen we de laatste dingen met u af zodat we goed beslagen ten ijs komen.</p>

3. Aan de slag

Inmiddels staan onze telemarketeers al te trappelen om te beginnen en zodra het startsein gegeven wordt gaan ze volle bak voor u aan de slag. Ze opereren uit naam van uw organisatie en zullen dus voor de prospects ook als medewerker van uw organisatie gezien worden om verwarring te voorkomen. De concrete leads die dit oplevert worden vervolgens aan u doorgegeven voor verdere opvolging.

4. Tussentijdse evaluatie/update

Als de eerste leads bij u zijn aangeleverd wordt er overgegaan tot een tussentijdse evaluatie van de geleverde leads en de werkwijze. Op dit moment kunnen er ook nog kleine aanpassingen worden gedaan op basis van uw feedback.

5. Evaluatie

Tegen het einde volgt er een nieuwe evaluatie waarin we ook de resultaten en behaalde doelen zullen bespreken. We horen dan ook graag wat u van ons werk vond en hoe tevreden u was over de samenwerking.

Benieuwd?

U kunt online eenvoudig een offerte bij ons aanvragen of contact met ons opnemen voor meer informatie. U vindt op onze website ook klantcases van bedrijven die wij in het verleden geholpen hebben of nog steeds helpen.

https://convins.eu/