Stravos
Image default
Verbouwen

M&C Matrix

M&C Matrix deurcilinders

M&C cilinders heeft sinds 2017 de nieuwe serie Matrix aan het assortiment toegevoegd. M&C staat bekend voor zijn veilige deurcilinders die je veiligheid garanderen en dat is bij de nieuwe Matrix serie zeker niet anders. Als je dus op zoek bent naar een nieuwe veilige deurcilinder, dan is deze Matrix een echte aanrader!

Veilige deurcilinders, is dat wel nodig?

Nieuwe huizen zijn automatisch voorzien van veilige deurcilinders en dat is niet voor niets! Beveiligde cilinders zorgen er namelijk voor dat inbrekers niet zomaar je huis kunnen binnenkomen. Inbrekers breken vaak in door de deurcilinder te kerntrekken of te breken, daar hebben ze met een goed beveiligde deurcilinder geen kans toe. Door je deurcilinders te vervangen door veilige deurcilinders zijn dus zowel jij, jouw gezin als je inboedel beschermd. Inbraken gebeuren steeds vaker. Het kan jou dus ook overkomen!

Waarom zou je kiezen voor de Matrix deurcilinder?

De M&C Matrix deurcilinder is een cilinder met een SKG 3* keurmerk, en is dus geschikt voor alle deuren. Met deze deurcilinder kiest u tevens voor veiligheid, want alle mogelijke beveiligingen zijn nu in de cilinder verwerkt en dit tegen een aantrekkelijke prijs. Totale bescherming dat betekent dat je beschermt bent tegen kerntrekken, boren, kloppen, openpikken en de slagmethode. Dit zijn allerlei methodes die dieven gebruiken in de poging om je woonst binnen te komen. De Matrix cilinder heeft ook standaard een stalen burg en is voorzien van een paniekfunctie. Bovendien heeft de Matrix een standaard snijsleutel en is hij leverbaar vanaf 40mm tot en met 200 mm. Deze deurcilinder is zoals al onze andere deurcilinders gecertificeerd.

Als je bestelt bij M&c, dan moet je nooit lang wachten. M&C biedt namelijk een snelle levering;alle bestellingen die vóór 17:00 uur gemaakt worden, worden de eerst volgende werkdag geleverd! Moest je toch verkeerd gekozen hebben dan kan je de deurcilinder binnen de 30 dagen terugsturen, zonder gedoe.

Hoe kies je de juiste maat van deurcilinder?

Je kan het best eerst je huidige cilinder opmeten. Als je een lengte van bijvoorbeeld 30 mm opmeet, kan je bij het best kiezen voor een Matrix van 32mm, je moet hem dus best iets groter nemen omdat de cilinder van de Matrix serie iets langer is door de stalen brug. Het opmeten van je deurcilinder doe je door te meten vanaf het midden van het schroefgat naar links en rechts toe.

https://mc-cilinder.nl/mc-matrix/