Stravos
Image default
Verbouwen

Je badkamer renoveren doe je met Design & Finish

Wanneer je badkamer aan zijn einde komt omdat die bijvoorbeeld te oud word en je merkt dat sommige onderdelen niet goed meer werken dan kun je je badkamer renoveren. Bij het renoveren van je badkamer komt natuurlijk een hoop kijken en dit kun je niet zomaar zelf doen. Je hebt hiervoor specialisten nodig. Als je dan toch gaat beginnen met het renoveren kun je het beste kiezen voor een ervaren bedrijf. Je wilt natuurlijk een badkamer die bij je dromen past en niemand die dit beter kan dan Design & Finish. Het is een bedrijf die al vele jaren ervaring heeft en op een fijne manier te werk gaat. Hieronder vertel ik je hoe zij de droombadkamer werkelijkheid kunnen maken. 

De werkwijzen van Design & Finish.

Doordat het bedrijf al jaren ervaring heeft en zij het altijd belangrijk vinden dat het ontwerp echt realistisch wordt zullen zij altijd beginnen met een intake. Bij de intake wordt er goed besproken en opgeschreven wat de wensen en dromen van de badkamer zijn en wordt er aan de hand van dat gesprek en de aantekeningen een ontwerp gemaakt. Het ontwerp wordt door middel van schetsen en 3D-tekeningen werkelijkheid gemaakt. Nadat de schetsen 3D-tekeningen gemaakt zijn wordt dit uiteraard besproken en laten zien. Zijn er nog dingen die je toch anders zou willen of heb je vragen over de tekeningen? Geen probleem! Ze gaan pas aan de slag totdat jij 100% tevreden bent. 

Na de goedkeuringen van het ontwerp.

Nadat alles goedgekeurd is, kan er gewerkt gaan worden. Of dit nu het slopen van de kamer is of het kitten van de tegels, niks is een moeilijke klus voor Design & Finish. Doordat het team uit verschillende specialisten bestaat en je altijd maar 1 aanspreekpunt hebt maakt dit het makkelijk voor jouw wanneer je opmerkingen of vragen hebt gedurende het proces.