Stravos
Image default
Verbouwen

Laat je woning opvallen met strakke en moderne aluminium ramen en deuren

Het eerste dat van ver opvalt aan je woning? Je ramen natuurlijk! Ben je op zoek naar een bijzondere uitstraling en wil je dat je woning opvalt? Dan zijn aluminium ramen en deuren zeker en vast het overwegen waard.

Grote & elegante raampartijen voor veel licht

Aluminium ramen en deuren laat een overvloedige lichtinval toe, waardoor u steeds geniet van een lichte en zonnige woning. Licht is één ding, aluminium ramen isoleren ook uitstekend, waardoor u aardig wat op energie kunt besparen.

De mogelijkheden zijn enorm en goed advies is belangrijk. Bij Peeters nv kunnen ze je gelukkig van alle informatie voorzien. Peeters nv is al jaren dé raamproducent in aluminium ramen en deuren. Zij helpen jou door de bomen het bos nog te zien en adviseren je vakkundig.

Kies de juiste beglazing voor je aluminium ramen

Er zijn heel wat zaken om rekening mee te houden bij het kiezen van de beglazing voor je nieuwe aluminium ramen: weerkaatsing en lichtdoorlating, isolatie van warmte en geluid, zonwering en veiligheid, design en prijs. Vraag dus raad aan Peeters nv en kijk en vergelijk zelf op onze website.

Alle aluminium ramen bij Peeters nv hebben dubbele beglazing met hoogrendementsglas

Dankzij 2 of meerdere hoogrendements-glasbladen met een spouw ertussen hou je meer warmte binnen en bespaar je tot 3 maal meer energie dan met klassieke, dubbele beglazing. Het geheim? De coating op één van de glasbladen: een onzichtbaar laagje dat zonlicht (gratis warmte) doorlaat en weerkaatst, en tegelijk een schild vormt tegen de kou. Dit superisolerende glas is ook de beste oplossing voor grote raampartijen.

Aluminium ramen in meer dan 400 kleuren beschikbaar

Meer dan 400 kleuren om uit te kiezen, enorm toch? Een beetje hulp is dan waarschijnlijk welkom. Het leuke aan deze aluminium ramen is dat ze van binnen en van buiten een ander kleur kunnen hebben. Zo kan je de kleur perfect afstemmen op uw interieur.

Overtuigd van de voordelen van aluminium ramen en wil je de mogelijkheden bekijken? Neem een kijkje op de website van Peeters nv en vraag een afspraak aan. Uiteraard kun je ook online een offerte vragen voor je aluminium ramen. Zij komen snel met je terug en adviseren je van A tot Z.

https://www.peeters.com