Stravos
Image default
Aanbiedingen

Spelletjes voor in het zwembad

Een zwembad in jouw tuin is heerlijk om even tot rust te komen. De kinderen daarentegen willen helemaal niet tot rust komen en gooien al hun energie eruit. Ze willen graag spelen in het water. De Intex frame zwembaden voor in jouw tuin zijn over het algemeen niet enorm groot. Ben jij op zoek naar leuke spelletjes voor in het zwembad? Lees snel verder en de kinderen zullen zich vermaken in het zwembad. 

Duik door de poort

Wie kent het spelletje niet? Je duikt onder de benen van een ander door. Het spel is al mogelijk in een zwembad van een klein formaat. Zodra de kinderen kunnen staan, is het uitvoerbaar. Vind jij het spannend om je ogen onder water open te houden? Bescherm je ogen dan goed door middel van een stoere duikbril. Je moet natuurlijk wel weten waar de poort zit. 

Ranjapong 

Vele kennen waarschijnlijk het spelletje bierpong wel. Voor de kinderen onder ons hebben we inmiddels de versie ranjapong tot leven gebracht. Je bent hiervoor enkel een bierpong luchtbed nodig. In het bierpong luchtbed is plaats voor ongeveer tien bekers. Deze bekers vul je met een beetje water, zodat er geen ranja in het zwembad terecht kan komen. Buiten het zwembad zet je alvast een gekoelde kan met ranja klaar. Als de tegenstander bij jou een balletje in de beker weet te gooien. Dan drink jij het hele glas ranja in één keer op. Durf jij de strijd aan met je vrienden? 

Zoek de schat

Heb jij avontuurlijke kinderen? Laat ze dan op zoek gaan naar de schat op de bodem van het zwembad. De schat kan in principe van alles zijn, zolang het maar naar de bodem toe zakt. Wil jij het spelletje lastiger maken? Kies dan voor de kleinere voorwerpen, deze zijn namelijk lastiger te vinden. Als jij de schat verstopt, moeten alle kinderen de andere kant op kijken. Diegene die als eerst het voorwerp weet te vinden, heeft gewonnen! 

 

https://www.uwbuitenspecialist.nl/