Stravos
Image default
Bedrijven

Dakdekker Zoetermeer

Dakdekker te Zoetermeer

Wilt u uw dakgoot of afvoer laten reinigen? Heeft u schade aan uw dak en wilt u dit laten repareren? Moeten we dakkapellen vervangen worden of wilt u dakisolatie laten aanbrengen? Of is er iets anders waar u een dakdekkersbedrijf voor wilt inschakelen? Maak kennis met R.A. Daktechniek, een vakkundig en ervaren dakdekkersbedrijf dat actief is in Zoetermeer en omgeving. Wij zijn sinds 2017 participant bij de Stichting Dakmeester en beschikken tevens over het certificaat dakmeester. Daarnaast beschikken we ook over diverse KOMO certificaten en PBL 0179 Betonpannen. Oftewel, wij staan garant voor kwaliteit. Daarom krijgt u bij ons maar liefst 15 jaar garantie op onze werkzaamheden.

R.A. Daktechniek: dakdekker in omgeving Zoetermeer

R.A. Daktechniek is een onderneming van professionele dakdekkers dat gevestigd is in Oegstgeest en werkzaam is in de gehele omgeving. Dat betekent dat u ons ook terugvindt in steden als Voorschoten, Leiden en Den Haag. Wij beschikken over meer dan 15 jaar ervaring en hebben sindsdien altijd kwaliteit en een uitstekende service geleverd. Daar staan we ook bekend om. Niet voor niets werden we tussen 2012 en 2014 drie jaar op rij benoemd tot ‘beste bedrijf’ in de categorie dakdekkersbedrijven. Door middel van maatwerk oplossingen en onze vier principes (specialistisch, snel, solide en secuur) zorgen we altijd weer voor een tevreden klant.

De voordelen van R.A. Daktechniek

Als dakdekkersbedrijf leveren wij verschillende soorten diensten. De omvang van de klus doet er niet toe, wij gaan altijd professioneel tewerk en zorgen dat er geen rommel wordt achtergelaten.

  • Vlotte service
  • Geen voorrijkosten
  • Scherpe tarieven
  • Gratis en vrijblijvende offerte
  • 10 tot 15 jaar garantie
  • Hoogwaardige materialen

Vraag om een offerte

Geïnteresseerd in onze dienstverlening en heeft u een opdracht voor ons? Bent u woonachtig in Zoetermeer of omstreken? Kijk dan eens op onze website of neem contact op om verder te informeren. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06-34387822 en door middel van ons online contactformulier.

 

 

https://www.radaktechniek.nl/