Stravos
Image default
Bedrijven

Food verlichting en led strips koop je bij Led Online

Op het gebied van LED strips is er van alles mogelijk tegenwoordig:

-12V of 24V;

-3000K warm wit, 4000K natuurlijk wit of 6000K koud wit;

-IP20 of IP65.

De meest gangbare lengte van een rol is 5 meter. Is dit te lang dan kan de verkoper de strip op maat knippen.  

Led strips zijn geschikt om ergens in of onder te hangen. Denk aan de onderkant van keukenkastjes zodat het aanrecht goed verlicht is, een gangkast en een inloopkledingkast. De strips hebben ook een decoratieve functie. Sommige mensen hangen ze langs een plafondlijn. In kinderkamers worden ze ook veel gebruikt. Op www.ledonline.nl kun je uitstekende led-strips kopen waar je jarenlang plezier van hebt.

Met food verlichting worden lampen bedoeld voor vers-winkels. Dus een groente- en fruitzaak, een bakker, een patisserie en een viswinkel. Verse producten kopen, brengt een risico met zich mee. Is het wel echt vers? Om de koper van een visje, een broodje, gebakje of een fruitsalade tegemoet te komen worden A-kwaliteit lampen opgehangen. Leds die het mogelijk maken de producten goed te bekijken en te beoordelen. Led specialist Led Online adviseert onder meer de volgende lampen als foodverlichting:

-LED Downlight Siena 226;

-LED Downlight Siena 206;

-LED Downlight Siena 180;

-Roma LED kantelbaar armatuur wit;

-Roma LED kantelbaar armatuur zwart;

-LED railspot Sofia wit.

Het grote voordeel van al deze lampen is dat ze vrijwel geen warmte afgeven en dat is essentieel voor de versheid van bijvoorbeeld een vlaai, mosselen, appels en boerenkool. De hierboven genoemde leds zijn zuinig en onderhoudsvrij. De energierekening gaat omlaag, de lampen gaan jarenlang mee. Over de juiste lichtkleur en de sterkte van het afgegeven licht kan Led Online je advies geven.

Zowel de hier genoemde foodlampen als led-strips zijn leverbaar via ledonline.nl. Alles is op voorraad, dus je kunt je bestelling al binnen enkele dagen verwachten. Toch nog een vraag? Neem snel contact op met Led Online via: 076 – 200 31 33 of info@ledonline.nl.

https://ledonline.nl